ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Έρχεται η Team Pornhub!

Έρχεται η Team Pornhub!

H ιστοσελίδα Pornhub ανακοίνωσε την πρόθεση της να σπονσοράρει αθλητές που ειδικεύονται στα extreme sports. Καλεί τους υποψηφίους να συμπληρώσουν τις αιτήσεις τους, με την υποσημείωση ότι θα το κάνουν ως ομάδα. (video)

Σε μια επαναστατική κίνηση προχώρησε η ιστοσελίδα Pornhub, την οποία "τρέχει" η εταιρεία Mindgeek που ασχολείται με την παραγωγή και διανομή ερωτικών ταινιών, καθώς ανακοίνωσε την πρόθεση της να σπονσοράρει αθλητές που ειδικεύονται στα extreme sports.

Αφού ήδη δραστηριοποιείται στον κόσμο του ποδοσφαίρου, υποστηρίζοντας μια αγγλική ομάδα του Πανεπιστημίου Kent ή ακόμη και μια γυναικεία ομάδα hockey στην Αυστραλία, η ιστοσελίδα αποφάσισε να μπει και στα extreme sports. Καλεί τους υποψηφίους να συμπληρώσουν τις αιτήσεις τους, με την υποσημείωση ότι θα το κάνουν ως ομάδα.

"Από τη στιγμή που είμαστε σπόνσορες σε διάφορες αθλητικές ομάδας στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, αποφασίσαμε να σκεφτούμε έξω από το κουτί. Πρόθεση να φέρουμε τώρα πραγματική ψυχαγωγία στον αθλητικό κόσμο", τόνισε ο Corey Price, υποδιευθυντής του Pornhub.

Τα μέλη της ομάδας που θα επιλεχθεί θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και θα λαμβάνουν υποστήριξη με υλικό και χρήματα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Οι αιτήσεις πρέπει να αποτελούνται από ένα κείμενο 250 λέξεων, μια φωτογραφία της ομάδας σε σχέση με το άθλημα που δραστηριοποιείται (surfing, wingsuit, skateboarding, skiing, snowboarding, climbing, kitesurfing, base jumping κτλ) καθώς και κάποια links που αποδεικνύουν ότι η ομάδα είναι ενεργή στα social media. Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η φωτογραφία θα πρέπει να είναι με αθλητική περιβολή...

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Βίντεο: Αστυνομικοί πιάστηκαν στα χέρια κατά τη διάρκεια επιχείρησης

Δύο αστυνομικοί τραυματίες σε μια "από τις πιο ντροπιαστικές καταστάσεις" που έχει βιώσει ο αρχηγός της αστυνομίας

4 ταινίες και 5 σειρές για το ΣΚ σου

Όλες οι ταινίες και σειρές που αξίζει να τσεκάρεις αυτό το σαββατοκύριακο.

Απίστευτο και όμως αληθινό: Τρένο έφυγε 20'' νωρίτερα - Η εταιρία ζήτησε συγγνώμη

Δεν καταγράφηκε κανένα παράπονο από το επιβατικό κοινό, ωστόσο η εταιρία έκανε λόγο για "σοβαρή αναστάτωση"

Τι είπε ο Κυριάκος στον Άδωνι και τον ανάγκασε να σταματήσει τις τηλεπωλήσεις

Τα μυστικά SMS που αντάλλαξαν οι δύο γίγαντες της πολιτικής.

Μάνδρα: 'Αυτοκίνητα πέφτουν πάνω μου', τα τελευταία λόγια 38χρονου αγνοούμενου

Ένα από τα πολλά τραγικά πρόσωπα της θεομηνίας που έπληξε τη Δυτική Αττική, είναι και ο 38χρονος οδηγός φορτηγών Γιάννης Ρούμελης, που αγνοείται από το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή της Μάνδρας.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24