ΣΤΗΛΕΣ

Ερωτικό σκάνδαλο προέδρου με ποδοσφαιριστή στην Παραγουάη!

Ερωτικό σκάνδαλο προέδρου με ποδοσφαιριστή στην Παραγουάη!

Απίστευτη ιστορία στην Παραγουάη, όπου πρόεδρος ομάδας ερωτικά προδομένος από τον σύντροφό του και ποδοσφαιριστή της ομάδας του σκίζει το συμβόλαιο και τον απειλεί μέσω social media. (VIDEO)

Η Ρούμπιο Νιου είναι μια ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Παραγουάης. Τις τελευταίες ημέρες έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο για ένα απίστευτο ερωτικό σκάνδαλο. Ο πρόεδρος της ομάδας, Αντόνιο Γκονσάλες, διατηρούσε σχέση με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Μπερνάρντο Καμπαγέρο, όπως αποκαλύφθηκε από φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και τους δείχνει γυμνούς στο κρεβάτι!

"Ο Μπερνάρντο είναι ξεχωριστός άνθρωπος στη ζωή μου. Όντως είμαστε ζευγάρι και στην αγκαλιά του βρήκα καταφύγιο. Του έκανα όλα τα χατίρια. Αυτοκίνητα, ταξίδια, όμως με πρόδωσε και έφυγε από την ομάδα. Του έδειξα στοργή, αλλά δεν το εκτίμησε. Τώρα θέλει να με εκδικηθεί" ανέφερε ο πληγωμένος πρόεδρος.

Η ερωτική του απογοήτευση, όμως, τον οδήγησε λίγες μέρες αργότερα να απειλεί τον Καμπαγέρο πως δεν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Σε video που κυκλοφόρησε φαίνεται ο Γκονσάλες να σκίζει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

ΜΜΕ της Παραγουάης αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής ζήτησε μεταγραφή σε καλύτερη ομάδα, με τον ερωτευμένο πρόεδρο να μην το συζητά καν. Ο Καμπαγέρο κατέθεσε προσφυγή για να μείνει ελεύθερος, με το ξεκατίνιασμα μέσω των social media να φτάνει σε άλλο επίπεδο!

Δείτε σε βίντεο τον πρόεδρο της Ρούμπιο Νιου να σκίζει το συμβόλαιο του Καμπαγέρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ