ΣΤΗΛΕΣ

Έριξε πρόστιμο στον εαυτό του ο Ζιντάν!

Έριξε πρόστιμο στον εαυτό του ο Ζιντάν!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποδεικνύει πως η πειθαρχία αποτελεί το Α και το Ω στην ομάδα του ακόμα και αν χρειαστεί να επιβάλλει τιμωρία στον ίδιο του τον εαυτό. Διαβάστε αναλυτικά.

Αποτέλεσε ένα από τα αρτιότερα -από θέμα τεχνικής- 10άρια που έχουν περάσει από το χώρο του ποδοσφαίρου όμως αυτή την εποχή την έχει αφήσει πίσω του και πλέον ο Ζινεντίν Ζιντάν προσπαθεί να κάνει τα πρώτα του αργά αλλά σταθερά βήματα στους πάγκους.

Αρχικά ήταν βοηθός του Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία γνώρισε μεγάλες στιγμές ενω τώρα είναι πρώτος προπονητής στη δεύτερη ομάδα των "μερένγκες", την Καστίγια, η οποία αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας (Segunda Division B).

Και επειδή ο "Ζιζού" ξέρει πως ο σεβασμός δεν χαρίζεται αλλά κερδίζεται, φρόντισε να δώσει το καλό παράδειγμα στους παίκτες του. Όπως αποκάλυψε η "Equipe" ο Γάλλος τεχνικός δεν κατάφερε να είναι συνεπής σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας του λόγω μίας υποχρέωσης που είχε προηγουμένως, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί σε αυτήν με μισή ώρα καθυστέρηση.

Έριξε πρόστιμο στον εαυτό του ο Ζιντάν!

Όμως δεν προσπάθησε να "περάσει στο ντούκου" το... ατόπημά του και ανακοίνωσε πως θα πληρώσει πρόστιμο, ίδιο με αυτό που καταβάλλουν οι παίκτες του κάθε φορά που αργούν στις προπονήσεις, μία κίνηση που αναμφίβολα προκάλεσε ευμενή σχόλια τόσο από τους ίδιους όσο και από τα γαλλικά ΜΜΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ