ΣΤΗΛΕΣ

Επιθετικός έκανε την... ανάγκη του την ώρα του γκολ!

Επιθετικός έκανε την... ανάγκη του την ώρα του γκολ!

Επιθετικός στην Γ' Κατηγορία του Βελγίου, δεν μπορούσε να κρατηθεί και πήγε... προς νερού του πίσω από το τέρμα και ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά οι συμπαίκτες του πέτυχαν γκολ (VIDEO).

Όλοι το έχουν ζήσει και όχι μόνο μια φορά. Εκείνη η στιγμή που αισθάνεσαι ότι θα σκάσεις, ότι οποιαδήποτε... περιττή κίνηση μπορεί να επιφέρει το μοιραίο. Θέλεις να κάνεις άμεσα την ανάγκη σου και δεν σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο.

Ο Φίλιπ Γιάνσενς της Άαλστ βρέθηκε σε μια τέτοια φάση σε αγώνα για την Γ' Κατηγορία του Βελγίου. Η ομάδα του βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-1 στην έδρα της Ιζεγκέμ και κάποια στιγμή η μπάλα κατέληξε άουτ. Τέλεια στιγμή για να... ουρήσει. Η κατάσταση είχε φτάσει πλέον στο απροχώρητο.

Οι γηπεδούχοι έκαναν την επίθεσή του, έχασαν την μπάλα και οι παίκτες της Άαλστ βγήκαν στην κόντρα. Ο επιθετικός παρέμενε άφαντος, συνέχιζε αυτό που έκανε και δεν τον απασχολούσε τίποτα άλλο. Πάντως, το γκολάκι μπήκε κανονικά και το παρακολούθησε από άλλο σημείο.

Εντούτοις, αναμένεται να έχει κυρώσεις, καθώς το βίντεο βρίσκεται στα χέρια της βελγικής αστυνομίας. Η ούρηση σε δημόσιο χώρο φέρνει πρόστιμο από 60 ως 350 ευρώ. Πάντως, το να... ξαλαφρώσει έμπαινε πάνω από το να γίνει -έστω και για μερικά ευρώ- πιο ελαφριά η τσέπη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ