ΣΤΗΛΕΣ

Επεισόδιο Μαραντόνα με Ισπανό δημοσιογράφο στη Μαδρίτη

Επεισόδιο Μαραντόνα με Ισπανό δημοσιογράφο στη Μαδρίτη

O Ντιέγκο Μαραντόνα είχε έντονο λεκτικό διαπληκτισμό με Ισπανό δημοσιογράφο σε ξενοδοχείο της Μαδρίτης, μία ημέρα πριν την αναμέτρηση μεταξύ της Ρεάλ και της Νάπολι για τη φάση των 16 του Champions League. (VIDEO)

Στη Μαδρίτη βρίσκεται απ' το βράδυ της Δευτέρας (13/02) ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης την αναμέτρηση μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Νάπολι για τη φάση των 16 του Champions League.

Η παρουσία του "Ντιεγκίτο" στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, όπως είναι λογικό, τράβηξε το ενδιαφέρον των Ισπανών δημοσιογράφων. Μάλιστα, ο Άνχελ Γκαρθία της Cadena COPE αποφάσισε να επισκεφθεί το θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου στο ξενοδοχείο "Mirasierra", όπου έχει καταλύσει μαζί με την οικογένειά του.

Όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά για τον Γκαρθία, αφού η επίσκεψή του στο χώρο του εστιατορίου ενόχλησε τον Μαραντόνα, ο οποίος και του ζήτησε σε έντονο ύφος να αποχωρήσει, καθώς ήθελε να απολαύσει το δείπνο με την ησυχία του.

"Θέλω απλά να φάω με την ησυχία μου. Δεν μπορείτε να είστε στο ξενοδοχείο, αν δεν έχετε δωμάτιο. Δεν μπορείτε να βρίσκεστε έξω απ' το εστιατόριο. Έχω το δικαίωμα να συζητήσω με την οικογένειά μου, χωρίς να υπάρχει ένα μικρόφωνο στον χώρο", τόνισε ο Μαραντόνα.

Απ' την πλευρά του, ο Γκαρθία τον κατηγόρησε πως τον χτύπησε, αλλά ο θρύλος της Αργεντινής δεν έδειξε να ασπάζεται τη συγκεκριμένη άποψη, αποφασίζοντας να αποχωρήσει, χωρίς περαιτέρω σχόλια.

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ