ΣΤΗΛΕΣ

Επαγγελματίας οδηγός ο Ρότζερ Γκερέιρο για βιοποριστικούς λόγους

Επαγγελματίας οδηγός ο Ρότζερ Γκερέιρο για βιοποριστικούς λόγους

Ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, Ρότζερ Γκερέιρο, έγινε επαγγελματίας οδηγός Uber στο Σάο Πάουλο για βιοποριστικούς λόγους. Πώς εξήγησε ο ίδιος την απόφασή του.

Έπαιξε στην Πολωνία, έγινε μάλιστα και διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας, ήρθε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ, έπαιξε και την μαύρη και άραχνη σεζόν του υποβιβασμού, ενώ πέρασε και από την Κύπρο ως παίκτης του Άρη Λεμεσού. Πλέον, έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο και ακολουθεί ένα διαφορετικό μετερίζι, αυτό του επαγγελματία οδηγού.

Ο λόγος για τον Ρότζερ Γκερέιρο, ο οποίος είναι οδηγός Uber στο Σάο Πάουλο και μιλώντας για τη νέα σελίδα στη ζωή του, είπε πως βρίσκεται στα δικαστήρια με ομάδες για να πάρει λεφτά που του χρωστάνε.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως "έχω ορισμένες δικαστικές υποθέσεις με ομάδες, οι οποίες ακόμα είναι σε εκκρεμότητα. Όταν γύρισα στη Βραζιλία πριν τρία χρόνια, πήγα σε κάποιες μικρότερες ομάδες. όμως αυτές δεν πλήρωναν.

Έχω δύο μικρά παιδιά και πρέπει στο τέλος του μήνα να πληρώνω λογαριασμούς και για το λόγο αυτό έγινα οδηγός. Βέβαια, μελλοντικά θέλω να ασχοληθώ με τη φυσική αγωγή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ