ΣΤΗΛΕΣ

Εννιάχρονη κέρδισε στο γαλλικό ΠΡΟΠΟ!

Εννιάχρονη κέρδισε στο γαλλικό ΠΡΟΠΟ!

Η εννιάχρονη Γαλλίδα Λούσι κέρδισε 19.800 ευρώ στο γαλλικό ΠΡΟΠΟ, επιτυγχάνοντας 12 στις 15 προβλέψεις και εντυπωσιάζοντας τους συμπατριώτες της, παίκτες τυχερών παιχνιδιών!

Η τύχη της πρωτάρας; Ένα ταλέντο το οποίο τώρα αναδεικνύεται; Ένστικτο; Μύτη; Ας το ονομάσουμε όπως θέλουμε, αλλά η ουσία είναι ότι η 9χρονη Γαλλίδα Λούσι, κέρδισε 19.800 ευρώ στο γαλλικό ΠΡΟΠΟ, πιάνοντας 15 στα 15 σημεία!

Το πιο συγκλονιστικό; Η αξία του δελτίου που έπαιξε η νεαρή, ήταν μόνο 1 ευρώ! Μάλιστα, όταν ο πατέρας της, της πρότεινε να παίξει τις προβλέψεις της, εκείνη δυσανασχέτησε! Σίγουρα, από εδώ και πέρα δεν θα έχει την ίδια άποψη!

"Τη θυμάμαι να μου λέει ότι εάν πετύχουμε στις προβλέψεις μας, θα είμαστε πλούσιοι" διηγείται ο πατέρας, Βενσάν Κοτούρ! "Δεν σκέφτηκα και πολύ. Απεναντίας, αισθάνθηκα ντροπή γιατί όλοι πόνταραν να νικήσει η Μονπελιέ και εγώ όχι" σχολίασε η Λούσι!

Στο τέλος, το δελτίο απέφερε το ακριβές ποσό των 19.764,60 ευρώ, το οποίο ο πατέρας θα ξοδέψει για να αγοράσει ένα υπέροχο - όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος - δώρο στα παιδιά του!

Εννιάχρονη κέρδισε στο γαλλικό ΠΡΟΠΟ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ