ΣΤΗΛΕΣ

Ένας τρελός, τρελός γκολκίπερ

Ένας τρελός, τρελός γκολκίπερ

Ένας Κινέζος γκολκίπερ πήρε τη μπάλα από την περιοχή του και πήγε να γίνει... Μαραντόνα περνώντας με ντρίμπλες όλους τους αντιπάλους του. Δείτε την απίστευτη ενέργειά του (video)!

Ο Μάνουελ Νόιερ φημίζεται για την ικανότητά του να παίζει με τη μπάλα εκτός περιοχής δίκην λίμπερο όμως φαίνεται ότι κάποιος ζήλεψε τη χάρη του και θέλησε να τον αντιγράψει.

Ο λόγος για τον Γιανγκ Ζι, γκολκίπερ της Beijing Guoan, ο οποίος στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Tianjin Teda το περασμένο Σάββατο αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του (ή μάλλον καλύτερα στα πόδια του) και να κάνει μία.. βόλτα μέχρι τον αντίπαλο γκολκίπερ!

Αφού μπλόκαρε τη μπάλα και έδωσε τέλος σε μία μίνι πολιορκία γύρω από τα καρέ του, ο Ζι πέταξε μπροστά τη μπάλα και άρχισε να τρέχει βγάζοντας την ομάδα του στην αντεπίθεση, με την απίστευτη κούρσα του να τον βρίσκει κάποια στιγμή να περνάει το κέντρο του γηπέδου.

Εκεί του έγινε επιτυχημένο τάκλιν και έχασε τη μπάλα, όμως για καλή του τύχη οι παίκτες της Tianjin Teda δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το υψηλό ρίσκο που είχε πάρει και να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα μπροστά σε ανυπεράσπιστη εστία.

Όχι, ο αγώνας δεν βρισκόταν στα τελευταία δευτερόλεπτα όπως ίσως να υπέθεσε κανείς αλλά στο 67ο λεπτό...

Δείτε το video με την τρελή κούρσα του Γιανγκ Ζι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ