ΣΤΗΛΕΣ

Έμπνευση για τον Χάμαν ο... Ρούνεϊ!

Έμπνευση για τον Χάμαν ο... Ρούνεϊ!
© GETTY IMAGES SPORT

Ο Ντίτμαρ Χάμαν αποκάλυψε ότι πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε μεταμόσχευση μαλλιών παίρνοντας θάρρος από την παρόμοια απόφαση που πήρε πρόσφατα ο Γουέιν Ρούνεϊ (φωτογραφίες).

Ο Γουέιν Ρούνεϊ άνοιξε το δρόμο και πλέον πολλοί αθλητές, νυν και πρώην, τον ακολουθούν. Τελευταίο παράδειγμα ο άλλοτε άσος της Λίβερπουλ και νυν τηλεσχολιαστής Ντίτμαρ Χάμαν, ο οποίος παραδέχτηκε δημόσια πως προχώρησε σε μεταμόσχευση μαλλιών βλέποντας την αισθητή μεταμόρφωση που έγινε στο πρόσωπο του Ρούνεϊ όταν επιχείρησε κάτι ανάλογο πριν μερικά χρόνια.

Έμπνευση για τον Χάμαν ο... Ρούνεϊ!
© CAVENDISH PRESS

Ο Χάμαν την ώρα του χειρουργείου όπου παρακολουθεί ένα επεισόδιο της σειράς "The Office"

Ο 41χρονος Γερμανός υποβλήθηκε σε αυτή την χειρουργική επέμβαση στην ιδιωτική κλινική "Crown Clinic" του γιατρού Ασίμ Σαμαλάκ στο Μάντσεστερ και με δηλώσεις του αμέσως μετά στη "Mirro" υποστήριξε:

"Τον έφερα στο μυαλό μου όταν έφτιαξε τα μαλλιά του. Είπα "Καλό για εκείνον, θέλει να γίνει καλύτερος και δεν φοβάται να μιλήσει στον κόσμο για αυτό". Είμαι και εγώ στην ίδια κατηγορία.

Έμπνευση για τον Χάμαν ο... Ρούνεϊ!
© CAVENDISH PRESS

O Γερμανός πρώην ποδοσφαιριστής ποζάρει μαζί με τον Ασίμ Σαμαλάκ μετά την επέμβαση

Είμαι χαρούμενος που βγαίνω δημόσια και ξεκαθαρίζω ότι μπορείς να ωφεληθείς πραγματικά δίνοντας μία χείρα βοηθείας στη φύση. Δεν με πείραζε πολύ όταν έπαιζα όμως η καριέρα μου τώρα είναι στα μίντια και είναι σημαντικό να φαίνομαι καλός.

Ξεκίνησα να χάνω τα μαλλιά μου όταν έπαιζα ακόμα, πριν οκτώ χρόνια. Έχεις την υποχρέωση απέναντι στον τηλεθεατή να προσέχεις την εμφάνισή σου. Έχω δει την πρόοδο της τεχνολογίας και τώρα υπάρχουν απλοί τρόποι για να εντοπίσεις ένα πρόβλημα και να επανακτήσεις τα χαμένα μαλλιά σου".

Έμπνευση για τον Χάμαν ο... Ρούνεϊ!
© CAVENDISH PRESS

Με την επέμβαση, εμφυτεύτηκαν 4.000 τρίχες στο μέτωπο του Χάμαν

Με την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε προστέθηκαν 4.000 τρίχες στο κεφάλι του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πλήρωσε γύρω στις 6.000 λίρες για τη συγκεκριμένη μεταμόσχευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ