ΣΤΗΛΕΣ

Εκτέλεση πέναλτι για κλάματα!

Εκτέλεση πέναλτι για κλάματα!

Σε αγώνα ερασιτεχνικών ομάδων στην Αυστραλία, ένας "γάτος" κίπερ έσωσε την ομάδα του βλέποντας μπροστά του μία εκτέλεση πέναλτι... παρωδία (video)

Πάμε μία βόλτα στο ντέρμπι κορυφής ερασιτεχνικών ομάδων τέταρτης κατηγορίας στην Αυστραλία. Η λίγκα ονομάζεται "Zagames State League 4 North" και η πρωτοπόρος Fawkner έπαιζε με την West Preston. Το σκορ ήταν στο 2-1 υπέρ της πρώτης όταν η φιλοξενούμενη ομάδα κέρδισε πέναλτι.

Η έμπνευση όμως του εκτελεστή να... προσποιηθεί για το χτυπήσει κάποιος άλλος μπέρδεψε τους συμπαίκτες του. Κανείς δεν πήγε στην μπάλα πλην του αντίπαλου τερματοφύλακα ο οποίος έτρεξε και την απομάκρυνε. Η κίνηση αυτή πιθανόν να μπέρδεψε τον διαιτητή ο οποίος πίστεψε ότι ο εκτελεστής ακούμπησε την μπάλα.

Έτσι άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί με τους παίκτες της West Preston να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση του ρέφερι. Για την ιστορία, η Fawkner επικράτησε με 3-1.

Δείτε την απίστευτη φάση:

Have you ever seen this happen in a football game before? In the Zagames State League 4 North top of the table clash between 1st placed Fawkner Soccer Club and 2nd placed West Preston SC, West Preston had the opportunity to equalise but then this bizarre moment happened... the referee had a shocker that night.

Posted by NMS Media on Tuesday, 11 August 2015


* Ευχαριστούμε τον αναγνώστη Πάνο Π. που μας έστειλε το βίντεο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ