ΣΤΗΛΕΣ

Έκλεψαν φαγητό στην παρουσίαση του Τέβες!

Έκλεψαν φαγητό στην παρουσίαση του Τέβες!

Την ώρα που ο Κάρλος Τέβες γνώριζε την αποθέωση από τους οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς, κάποιοι κλέφτες κατάφεραν να χαλάσουν τη γιορτή που στήθηκε προς τιμή του.

Περίπου 40.000 οπαδοί της Μπόκα γιόρτασαν την επιστροφή του Κάρλος Τέβες στην αγαπημένη τους ομάδα 11 χρόνια μετά την αποχώρησή του από το "Μπομπονέρα" όμως η επόμενη ημέρα βρίσκει τον Αργεντινό επιθετικό να έχει πικρή γεύση στο στόμα.

Όχι φυσικά από την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι οπαδοί των "χενέισες", μεταξύ των οποίων και ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα που βρέθηκε στις εξέδρες, αλλά από την ενέργεια κάποιων ανθρώπων να σκεφτούν μικρόψυχα και να χαλάσουν ένα τόσο όμορφο γεγονός.

Έκλεψαν φαγητό στην παρουσίαση του Τέβες!

Ο "Aπάτσε" είχε ζητήσει από τον κόσμο που θα πήγαινε στο στάδιο να φέρει μαζί του και τυποποιημένα τρόφιμα προκειμένου να συγκεντρωθεί μία μεγάλη ποσότητα και να δίνονταν σε φτωχά παιδιά που ζουν στο Fuerte Apache, την γειτονιά που μεγάλωσε μικρός και που δεν ξεχνάει ποτέ τους ανθρώπους της.

Έκλεψαν φαγητό στην παρουσίαση του Τέβες!

Δυστυχώς την ώρα που ο κόσμος γιόρταζε μαζί με τον πρώην άσο της Γιουβέντους έξω από το στάδιο περίπου μία ομάδα κλεφτών κατάφερε να αρπάξει το φορτηγό στο οποίο είχαν τοποθετηθεί γύρω στους 10 τόνους φαγητού και να ξεφύγουν από τους άνδρες της ιδιωτικής ασφαλείας του γηπέδου.

Δυστυχώς μία υπέροχη πρωτοβουλία την οποία είχε εμπνευστεί ο Κάρλος Τέβες πήγε στράφι ελέω κάποιων ανθρώπων που δεν είχαν ιερό και όσιο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ