ΣΤΗΛΕΣ

Έκανε τατουάζ και τους 23 διεθνείς της εθνικής Αγγλίας (PHOTO)

English, Russian and other fans react as England defeats Colombia on penalties in their round of 16 match at the 2018 soccer World Cup, in Moscow, Russia, Tuesday, July 3, 2018. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
English, Russian and other fans react as England defeats Colombia on penalties in their round of 16 match at the 2018 soccer World Cup, in Moscow, Russia, Tuesday, July 3, 2018. (AP Photo/Rebecca Blackwell) AP

Βρετανός οπαδός έκανε τατουάζ στον μηρό του και τα 23 ονόματα των Άγγλων διεθνών που πέρασαν στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κάνοντας πράξη όσα είχε πει από τον Μάιο. (PHOTO)

Ο Νταν Γουέλτς το είπε και το έκανε. Τον περασμένο Μάιο είχε γράψει στο twitter του ότι αν η εθνική Αγγλίας περάσει στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα κάνει τατουάζ με τα ονόματα και των 23 διεθνών που θα είναι στην αποστολή.

Τα "τρία λιοντάρια" τα κατάφεραν. Απέκλεισαν την Κολομβία στα πέναλτι και είναι στις οκτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου. Ο Βρετανός οπαδός από το Λούτον κράτησε την υπόσχεσή του και την Παρασκευή (6/7) ανέβασε στον λογαριασμό του το νέο τατουάζ που "χτύπησε" στο σώμα του: Και οι 23 παίκτες στον μηρό του, αλλά και ο προπονητής Σάουθγκεϊτ...

Έκανε τατουάζ και τους 23 διεθνείς της εθνικής Αγγλίας (PHOTO)
Έκανε τατουάζ και τους 23 διεθνείς της εθνικής Αγγλίας (PHOTO)

AP Photo/Rebecca Blackwell

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ