ΣΤΗΛΕΣ

Έκανε προπόνηση... γυμνός στο γήπεδο της Ντόρτμουντ!

Έκανε προπόνηση... γυμνός στο γήπεδο της Ντόρτμουντ!

Ένας οπαδός της Ντόρτμουντ θέλησε να βιώσει μία μοναδική εμπειρία κάνοντας γυμνός προπόνηση στο "Westfalenstadion"! Το φινάλε όμως ήταν απογοητευτικό για τον ίδιο.

H Bundesliga έχει "κατεβάσει τα ρολά" ελέω της χειμερινής διακοπής όμως φαίνεται πως κάποιοι οπαδοί δεν μπορούν να αποχωριστούν με τίποτα τις ομάδες τους και φτάνουν ακόμα και σε ακραίες και... ασυνήθιστες συμπεριφορές.

Η αναφορά αυτή γίνεται σε έναν οπαδό της Ντόρτμουντ ο οποίος το βράδυ της Τρίτης, γύρω στις 8.30 το βράδυ, θέλησε να προπονηθεί γυμνός στο "Westfalenstadion" εκμεταλλευόμενος πως ήταν αναμένοι οι προβολείς του σταδίου για να κρατούν ζεστή τη θερμοκρασία του αγωνιστικού χώρου.

Το δυστύχημα για αυτόν ήταν πως έγινε σχετικά γρήγορα αντιληπτός και όχι μόνο απομακρύνθηκε από αστυνομικούς αλλά του αφαιρέθηκε η κάρτα διαρκείας ενώ του δόθηκε "κόκκινη κάρτα" που του απαγορεύει να βρεθεί σε οποιοδήποτε μελλοντικό γεγονός θα διοργανώσει η Ντόρτμουντ.

Έκανε προπόνηση... γυμνός στο γήπεδο της Ντόρτμουντ!

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τη σύλληψή του, ο 25χρονος φαν των "κιτρινόμαυρων" φόρεσε τα ρούχα του και αποκάλυψε πως ήταν όνειρό του από μικρός να βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ντόρτμουντ και να παίξει μπάλα μόνος του.

"Μας είπε ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα ζεστάθηκε και για αυτό έβγαλε τα ρούχα του", δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ντόρτμουντ, Ντάνα Σέκετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ