ΣΤΗΛΕΣ

Έκανε 2.500 χλμ. για ένα αυτόγραφο!

Έκανε 2.500 χλμ. για ένα αυτόγραφο!

Ο Ιταλός, Αλεσάντρο Κολομπίνι είναι ένας 19χρονος διαφορετικός από τους συνομηλίκους του. Διαβάστε την ιστορία του και θα καταλάβετε.

Το πάθος του για το Football Manager, τεράστιο. Ο Αλεσάντρο Κολομπίνι είναι 19χρονος Ιταλός. Στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι "κοουτσάρει" την Ντέρι Σίτι από την Ιρλανδία. Μετά από τρία χρόνια στη τεχνική ηγεσία - στην παιχνιδομηχανή πάντα- της ομάδας, κατάφερε να τη βγάλει στο Champions League. Κι όλα αυτά χάρη στα γκολ του επιθετικού κι αστεριού της ομάδας, Πάτρικ ΜακΈλενι.

Ο Αλεσάντρο Κολομπίνι αποφάσισε να αφήσει το βιντεοπαιχνίδι για την... πραγματικότητα. Ή τουλάχιστον, να τα συνδυάσει. Αισθανόμενος ευγνωμοσύνη για τον Πάτρικ ΜακΈλενι, πήρε το αεροπλάνο από το Λιβόρνο (πόλη στην οποία γεννήθηκε και ζει), με προορισμό την Ιρλανδία.

Συνολικά 2.500 χιλιόμετρα για να παρακολουθήσει το ματς της Ντέρι Σίτι με τη Λίμερικ. Και τελικά, αποζημιώθηκε. Στο ημίχρονο αυτής, ο Κολομπίνι συνάντησε τον ΜακΈλενι, ο οποίος και του υπέγραψε ένα αυτόγραφο πάνω σε εκτύπωση του Football Manager. Μπορεί να μην του έδωσε εντολές, όπως στο διάσημο βιντεοπαιχνίδι, αλλά έζησε το μύθο του. Κάτωθι, απόδειξη των ανωτέρω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ