ΣΤΗΛΕΣ

Ειρωνικό tweet για Ρούνεϊ από την αστυνομία του Μάντσεστερ!

Ειρωνικό tweet για Ρούνεϊ από την αστυνομία του Μάντσεστερ!

Ο Γουέιν Ρούνεϊ διανύει μία από τις χειρότερες σεζόν της καριέρας του σε παραγωγικότητα και μετά το ματς με την Κρίσταλ Πάλας είδε το όνομά του σε ειρωνικό tweet με την υπογραφή της αστυνομίας του Μάντσεστερ.

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Αγγλία ένα τιτίβισμα που εγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της αστυνομίας του Μάντσεστερ το βράδυ της Κυριακής, καθώς μέσα από αυτό χλευάζεται ο... Γουέιν Ρούνεϊ.

"Άτομο που εξαφανίστηκε-Γουέιν Ρούνεϊ. Εμφανίστηκε για τελευταία φορά στην περιοχή του Old Trafford φορώντας μία κόκκινη φανέλα. Αν τον δείτε σας παρακαλώ ενημερώστε τους συναδέλφους της αστυνομίας του Μάντσεστερ", αναφέρει το χαρακτηριστικό tweet, το οποίο πιθανότητα ανέβηκε από οπαδό αντίπαλης ομάδας της Γιουνάιτεντ.

Ειρωνικό tweet για Ρούνεϊ από την αστυνομία του Μάντσεστερ!

Βέβαια, αμέσως μετά την ανάρτηση ακολούθησαν έντονες αντιδράσεις από τους οπαδούς των "κόκκινων διαβόλων" ενώ η αστυνομία του Μάντσεστερ δεν έχει ζητήσει συγγνώμη επίσημα είτε από τον κόσμο είτε από τον ποδοσφαιριστή.

Σημειώνεται πως στα 10 ματς που έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής για την Premier League, ο 30χρονος κάπτεν της εθνικής Αγγλίας μετράει μόνο δύο γκολ ενώ στους ομίλους του φετινού Champions League δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ