ΣΤΗΛΕΣ

Είδαν αγώνα κρίκετ στο Μπρισμπέιν μέσα από... πισίνα!

Είδαν αγώνα κρίκετ στο Μπρισμπέιν μέσα από... πισίνα!

Στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας και στο πλαίσιο του αγώνα κρίκετ ανάμεσα στην Αυστραλία και την Αγγλία, δεν ήταν λίγοι αυτοί που απόλαυσαν τον αγώνα μέσα από την πισίνα, η οποία ήταν εντός γηπέδου. (PHOTOS).

Το Μπρισμπέιν είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Πολιτείας του Κουίνσλαντ. Παράλληλα είναι από τις μεγαλύτερες πόλεις της Αυστραλίας, η τρίτη μεγαλύτερη συγκεκριμένα.

Για όσους, δε, αγαπούν τα ντοκιμαντέρ, το Μπρισμπέιν, αλλά και γενικότερα το Κουίνσλαντ φιλοξενούν ορισμένα από τα πιο επικίνδυνα είδη του ζωικού βασιλείου. Οτιδήποτε σκοτώνει σε χρόνο dt, θα το βρεις εκεί. Το Μπρισμπέιν είναι πασίγνωστο για τα όχι και τόσο φιλόξενα είδη του ζωικού βασιλείου στο φυσικό του περιβάλλον.

Από 'κει και πέρα, υπάρχει άφθονη πολυτέλεια και το βιοτικό επίπεδο της περιοχής είναι υψηλότατο. Αρκεί να μην έρθεις σε επαφή με φίδια, καρχαρίες, κυβομέδουσες, αράχνες και όχι μόνο που σε στέλνουν... αδιάβαστο με συνοπτικές διαδικασίες!

Ας πάμε όμως και στο δια ταύτα. Σε αγώνα κρίκετ ανάμεσα στην Αυστραλία και την Αγγλία πριν μερικές ημέρες, φίλαθλοι παρακολούθησαν τον αγώνα μέσα (!) από το γήπεδο και τον απολάμβαναν από... πισίνα. Ναι, έβαλαν το μαγιό τους, τα καπελάκια τους, έπιναν τα ποτά τους και τους χυμούς τους και έβλεπαν το ματς.

Προφανώς και το τίμημα θα ήταν αρκετά υψηλό, αλλά θα είχαν να το πληρώσουν. Είπαμε, το βιοτικό επίπεδο είναι υψηλό και ορισμένοι μπορούν να φτάσουν σε τέτοια επίπεδα απόλαυσης. Να βλέπουν ματς και παράλληλα να ρίχνουν και την βουτιά τους. Μην ξεχνάμε ότι στην Αυστραλία δεν έχουν χειμώνα όπως εμείς, επομένως μην απορείτε για τα κοντομάνικα και τα μαγιό.

Mάλιστα, κατά την διάρκεια του αγώνα των Αussies με τα "λιοντάρια" έγινε μέχρι και πρόταση γάμου στον χώρο της πισίνας!











ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ