ΣΤΗΛΕΣ

Έγινε coreo o... Μπομπ Ρος!

Έγινε coreo o... Μπομπ Ρος!

Οι οπαδοί των Portland Timbers έκαναν coreo τον αείμνηστο ζωγράφο, Μπομπ Ρος, στην πρεμιέρα του MLS τα ξημερώματα του Σαββάτου (VIDEO).

Kαφέ Βαν Ντάικ, λευκό τιτανίου, μπλε φθαλίου, κίτρινο ώχρας και ατάκες όπως "κάπου εδώ βρίσκεται ένα μικρό δεντράκι δίπλα στο ρυάκι" και "ας παίξουμε τώρα..." ήταν σήμα κατατεθέν του διάσημου ζωγράφου, Μπος Ρος, που μεγάλωσε γενιές μέσα από τις εμφανίσεις του στην κρατική τηλεόραση.

Ο αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας που έγινε ζωγράφος και τηλεοπτική διασημότητα, δεν πληρωνόταν για την εκπομπή και δεν πούλαγε τους πίνακες που δημιουργούσε.

"Μπορείς και εσύ να το κάνεις", συνήθιζε να λέει κατά τη διάρκεια των εκπομπών και με μία κίνηση δημιουργούσε ένα "χαρούμενο ηλιοβασίλεμα". Ένα τοτέμ, μια θρυλική μορφή που όλοι είχαμε δει ως μικροί.

Τι σχέση έχει με τα αθλητικά δρώμενα; Αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τους φίλους των Portlant Timbers στο αμερικάνικο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Οι Timbers διέλυσαν 5-1 τους Minnesota United για την πρεμιέρα του MLS, αλλά όλα τα λεφτά ήταν οι φίλοι της ομάδας του Όρεγκον.

Σε διάφορα σημεία του γηπέδου ανέβηκαν coreo με δάση και δένδρα, ενώ λίγο αργότερα ανέβηκε ένα νέο, με τον... Μπομπ Ρος να ζωγραφίζει το σήμα της ομάδας. Αν μη τι άλλο, φοβερή ιδέα και εκτέλεση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ