ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Αποσύρθηκε ανόητη στολή "Πιστόριους" για το Halloween

Αποσύρθηκε ανόητη στολή "Πιστόριους" για το Halloween

Ενόψει του Halloween εταιρία σκέφτηκε και κυκλοφόρησε στολή "Πιστόριους" στην οποία συμπεριλαμβανόταν και ένα ψεύτικο όπλο. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Κάποιων η αίσθηση του χιούμορ πρέπει να εξετασθεί σοβαρά. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η έμπνευση που είχαν να φτιάξουν και να προωθήσω αποκριάτικη στολή "Πιστόριους" για το Halloween.

Μάλιστα, δεν έμειναν σε μία απλή στολή αλλά πρόσθεσαν σε αυτή ένα πιστόλι με εμφανή πρόθεση να τη συνδέσουν με τα όσα τραγικά συνέβησαν με τον Παραολυμπιονίκη και την δολοφονηθείσα από τον ίδιο σύντροφο του, Ρίβα Στίνκαμπ.

"Είναι σίγουρο ότι αυτή η στολή του δρομέα Παραολυμπιονίκη θα προκαλέσει συζήτηση στην επόμενη έξοδό σας" έγραφε η περιγραφή στο σάιτ από το οποίο ήταν διαθέσιμη. Μάλιστα, τονιζόταν ότι στη στολή συμπεριλαμβάνεται και ένα ψεύτικο πιστόλι.

Έπειτα από τις αντιδράσεις που υπήρξαν αναγκάστηκε να αποσυρθεί το συγκεκριμένο, ο Θεός να το κάνει, προϊόν.

Δείτε την επίμαχη στολή

Photo credits: AP Photo/Shiraaz Mohamed

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τα 'ψιλά γράμματα' των επερχόμενων ρυθμίσεων σε 12 και 120 δόσεις

Ποιες οφειλές ρυθμίζονται σε δόσεις και πότε χάνεται η ρύθμιση για τον φορολογούμενο. Τι θα ισχύσει για τους ελεύθερους επαγγελματίες αφού έχουν εξαιρεθεί από τον εξωδικαστικό

Τι συμβαίνει στον οργανισμό σου όταν κρατάς ένα φτάρνισμα

Τι μπορείς να πάθεις καταπιέζοντας μια από τις φυσικότερες ανάγκες του οργανισμού σου.

Τρεις νέοι σταθμοί του μετρό σε Κορυδαλλό, Αγ. Βαρβάρα και Νίκαια μέσα στο 2019

Σε σύσκεψη μεταξύ του δημάρχου Κορυδαλλού και της Αττικό Μετρό ανακοινώθηκε ότι η κοινοπραξία που έχει αναλάβει το έργο πρέπει να το έχει παραδώσει έως τις 30 Ιουνίου του 2019

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24