ΣΤΗΛΕΣ

Έδωσε βραβείο σε λάθος παίκτη ο Ιμπραχίμοβιτς!

Έδωσε βραβείο σε λάθος παίκτη ο Ιμπραχίμοβιτς!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είχε κέφια μετά τη εντυπωσιακή πρεμιέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θέλησε να "πειράξει" τον Γουέιν Ρούνεϊ (video).

Καθόλα ευχαριστημένος θα πρέπει να έμεινε από την εμφάνισή του κόντρα στη Μπόρνμουθ ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, με τον Σουηδό σούπερ σταρ να σκοράρει για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να συνεχίζει την παράδοση που τον θέλει να βρίσκει δίχτυα σε κάθε ντεμπούτο που κάνει σε μεγάλο πρωτάθλημα αλλά και στο Champions League.

Φυσικά, είχε τόσο καλή διάθεση στο φινάλε του αγώνα ώστε όταν παρέλαβε το βραβείο του MVP που προοριζόταν για τον Ερίκ Μπεγί να κάνει κίνηση για να το δώσει στον Γουέιν Ρούνεϊ. "Νόμιζα ότι ήταν για σένα", είπε ο "Ίμπρα" στον Άγγλο φορ που βρισκόταν δίπλα του, κάνοντάς τον να λυθεί στα γέλια.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, ο 34χρονος άσος δήλωσε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν στο 100% αλλά το δεύτερο έγινε ευκολότερο για μας, βρήκαμε περισσότερους ελεύθερους χώρους και κάναμε το παιχνίδι μας.

Έδωσε βραβείο σε λάθος παίκτη ο Ιμπραχίμοβιτς!

Ύστερα ήρθε το δεύτερο και το τρίτο γκολ. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και ήταν σημαντικό που ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ