ΣΤΗΛΕΣ

Δωρεάν φαγητό για τον Πιρς

Δωρεάν φαγητό για τον Πιρς

Ένας από τους διασημότερους μάγειρες του πλανήτη υποσχέθηκε... δωρεάν φαγητό στον Πολ Πιρς, εφόσον ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Η παραμονή του Πολ Πιρς αποτελεί το Νο1 ζητούμενο για τους διοικούντες τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, οι οποίοι θέλουν να παραμείνουν σε υψηλό επίπεδο. Κι ο "Truth" είναι ένας πολύ καλός λόγος για να είναι αισιόδοξοι σχετικά με το μέλλον τους. Από τη στιγμή όμως που ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του, τα σενάρια επιστροφής στη Βοστώνη είναι πολλά. Όπως επίσης υπάρχουν σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται στο "στόχαστρο" άλλων ομάδων του ΝΒΑ.

Ο ανταγωνισμός για την... υπογραφή του είναι μεγάλος, σε σημείο που υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες που πασχίζουν να τον πείσουν να παραμείνει στο ρόστερ των "Μάγων". Όπως ο Χοσέ Αντρές (σ.σ.: στη φωτό διακρίνεται πίσω από τον 38χρονο φόργουορντ), ένας από τους διασημότερους μάγειρες του πλανήτη. Τι χρησιμοποίησε ως επιχείρημα; Τις... μαγειρικές του ικανότητες. "Τιτίβισε" πως "εφόσον μείνεις στην Ουάσινγκτον, θα μαγειρεύω προσωπικά για σένα μία φορά τον μήνα"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ