ΣΤΗΛΕΣ

Δώδεκα ομάδες διεκδικούν τίτλο στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές στη Χιλή

Δώδεκα ομάδες διεκδικούν τίτλο στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές στη Χιλή

Το πρωτάθλημα Clausura της Χιλής βρίσκεται τρεις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του και για τον τίτλο ερίζουν όχι δύο ούτε τρεις, αλλά δώδεκα ομάδες!

Το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του κόσμου αναμφίβολα διεξάγεται στη Χιλή αυτήν τη στιγμή. Πρόκειται για το Clausura της χώρας, στο οποίο τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος, η δωδέκατη Σαν Λουίς μπορεί να προσπεράσει την πρωτοπόρο Κόλο Κόλο!

Το Apertura κατακτήθηκε από την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, ωστόσο το δεύτερο από τα μίνι πρωταθλήματα που διεξάγονται κάθε χρόνο και αναδεικνύουν δύο πρωταθλήτριες, αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολο.

Η Κόλο Κόλο προηγείται με 22 βαθμούς, η Ντεπόρτες Ικίκε έχει 21 βαθμούς, όσο και η Ουνιβερσιδάδ Τσίλε, η Ουνιόν Εσπανιόλα και η Ο' Χίγκινς ακολουθούν με 20 βαθμούς, οι Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα και η Ουνιβερσιδάδ Κονσεπσιόν έχουν από 19, Έβερτον και Άουνταξ Ιταλιάνο έχουν 18, η Ντεπόρτες Τεμούκο 17 και λίγο πιο πίσω, η Ουατσιπάτο με 15 και η Σαν Λουίς με 14 έχουν το δικαίωμα να κοιτάζουν ακόμα και την κορυφή, παρότι βρίσκονται τέσσερις θέσεις μακριά από τον πάτο!

Μαθηματικά και εφόσον το πρόγραμμα ευνοεί την περίσταση, υπάρχουν δώδεκα διεκδικήτριες του πρωταθλήματος Clausura της Χιλής, που εκτός από τον τίτλο, προσφέρει κι ένα "εισιτήριο" για τους ομίλους του Copa Libertadores της επόμενης σεζόν.

Δώδεκα ομάδες διεκδικούν τίτλο στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές στη Χιλή

Μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ αναλυτικά τη βαθμολογία και το πρόγραμμα που απομένει στο πρωτάθλημα της Χιλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ