ΣΤΗΛΕΣ

Δράστης των επιθέσεων στις Βρυξέλλες παρίστανε πρώην παίκτη της Ίντερ

Δράστης των επιθέσεων στις Βρυξέλλες παρίστανε πρώην παίκτη της Ίντερ

Ιταλικός τηλεοπτικός σταθμός αποκάλυψε ότι ο Καλίντ Ελ Μπακραουί, υπεύθυνος για μία από τις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες, χρησιμοποιούσε την ταυτότητα ενός πρώην ποδοσφαιριστή της Ίντερ! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Καλίντ Ελ Μπακραουί, ο οποίος κύλισε στο αίμα τις Βρυξέλλες κάνοντας επίθεση αυτοκτονίας στον σταθμό του Μετρό στο Maelbeek, χρησιμοποίησε την ταυτότητα του Μαροκινού ποδοσφαιριστή, Ιμπραχίμ Μααρουφί, προκειμένου να ταξιδέψει στην Ευρώπη, όπως αποκάλυψε την Τρίτη ιταλικός τηλεοπτικός σταθμός "Sky TG24"!

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, ο δράστης της επίθεσης είχε κλέψει την ταυτότητα του άλλοτε άσου της Ίντερ (έπαιξε στους "νερατζούρι" από τα 17 μέχρι τα 20 του χρόνια χωρίς να μπορέσει να κάνει το "ξεπέταγμα" και τώρα στα 27 του χρόνια αγωνίζεται στην βελγική Σάερμπεϊκ) και χάρη σε αυτήν είχε μπορέσει να ταξιδέψει ανενόχλητος μέσα στην ευρωπαϊκή ήπειρο (Ιταλία και Ελλάδα δύο από τους σταθμούς του) αλλά και να νοικιάσει διαμέρισμα στο Σαρλερουά...

Δράστης των επιθέσεων στις Βρυξέλλες παρίστανε πρώην παίκτη της Ίντερ

Ο Ιμπραχίμ Μααρουφί σε στιγμιότυπο από αγώνα της Ίντερ

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο που να υποδεικνύει σύνδεση μεταξύ των δύο ανδρών και όλα συνηγορούν πως ο τρομοκράτης είχε κλέψει όντως την ταυτότητα του πρώην άσου της Ίντερ για να μην κινεί υποψίες.

Όσο για τον Ιμπραχίμ Μααρουφί, έκανε το ντεμπούτο του στην Serie A με τη φανέλα της Ίντερ στις 25 Οκτωβρίου 2006 απέναντι στη Λιβόρνο (4-1), όταν μπήκε αλλαγή στο 82' αντί του Στάνκοβιτς, με προπονητή των "νερατζούρι" εκείνη την περίοδο τον νυν τεχνικό τους, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ