ΣΤΗΛΕΣ

"Dick" το όνομα των προπονητών, "Our Dick is Bigger" το πανό

"Dick" το όνομα των προπονητών, "Our Dick is Bigger" το πανό

Οι οπαδοί της Έμεν βρήκαν τρόπο να πικάρουν τους αντίστοιχους της Σπάρτα Ρότερνταμ, χρησιμοποιώντας το όνομα των προπονητών των δύο ομάδων, Ντικ Κούλιεν και Ντικ Άντβοκάατ. (VIDEO)

Την Πέμπτη (17/05) διεξήχθη η αναμέτρηση μεταξύ της Έμεν και της Σπάρτα Ρότερνταμ στο πλαίσιο των μπαράζ παραμονής/ανόδου στην ολλανδική Eredivisie. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (0-0) και πλέον όλα θα ξεκαθαρίσουν στη ρεβάνς που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή (20/05) στο Ρότερνταμ.

Ωστόσο, τις εντυπώσεις "έκλεψε" το πανό των οπαδών της Έμεν, οι οποίοι βρήκαν τρόπο να πικάρουν τους αντίστοιχους της Σπάρτα. Συγκεκριμένα, δημιούργησαν ένα πανό, το οποίο έγραφε τη φράση "Our Dick is bigger", ορμώμενοι απ' τα ονόματα των προπονητών των δύο ομάδων και την έννοια της λέξης "dick" στην αγγλική γλώσσα, που σημαίνει "πέος".

Ο Ντικ Λούκιεν κάθεται στον πάγκο της Έμεν, ενώ ο συνονόματος Ντικ Άντβοκαατ με σπουδαία καριέρα σε εθνική Ολλανδίας, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Αϊντχόφεν, είναι ο προπονητής της Σπάρτα Ρότερνταμ.

Δείτε τα videos:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ