ΣΤΗΛΕΣ

Διαμαρτυρία με 50 κιλά καρότα από τους οπαδούς της Ρόμα!

Διαμαρτυρία με 50 κιλά καρότα από τους οπαδούς της Ρόμα!

Οι ήττες από Μπαρτσελόνα και Αταλάντα εξόργισαν τους οπαδούς της Ρόμα, με 50 από αυτούς να επισκέπτονται το προπονητικό κέντρο στην Τριγκόρια και να διαμαρτύρονται με... καρότα!

Μετά τα έντονα γιουχαΐσματα την Κυριακή στο "Olimpico" ήρθε η ώρα και για την πρώτη αντίδραση από πλευράς οπαδών της Ρόμα.

Ο διασυρμός με 6-1 στο "Camp Nou" από τη Μπαρτσελόνα ο οποίος συνοδεύτηκε από την εντός έδρας ήττα με 2-0 στη Serie A από την Αταλάντα δεν άρεσαν καθόλου στους τιφόζι των πρωτευουσιάνων και το αποτέλεσμα ήταν 50 εξ αυτών να βρεθούν το πρωί της Τρίτης (1/12) στο προπονητικό κέντρο "Fulvio Bernardini".

Δεν ήθελαν φυσικά να ευχηθούν καλό μήνα στον Ρούντι Γκαρσία και στους ποδοσφαιριστές του με την επίσκεψή τους στην Τριγκόρια αλλά να εκφράσουν την απογοήτευσή τους για τα τελευταία αποτελέσματα, κάτι που φρόντισαν να το κάνουν με καθόλου βίαιο αλλά άκρως εντυπωσιακό τρόπο.

Διαμαρτυρία με 50 κιλά καρότα από τους οπαδούς της Ρόμα!

Αυτός ήταν να απλώσουν έξω από το προπονητικό κέντρο γύρω στα 50 κιλά καρότα (!) την ώρα που κρέμασαν πανό που έγραφε "Καλή όρεξη κουνέλια" ("Buon Appetito conigli"), με ξεκάθαρο στόχο τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία...

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ακούστηκαν αρκετά συνθήματα εις βάρος παικτών ενώ από την οργή των οπαδών δεν γλίτωσε ούτε η διοίκηση των "τζαλορόσι".

Τα αρνητικά αποτελέσματα της Ρόμα στα 3 τελευταία παιχνίδια της:

Μπολόνια - Ρόμα 2-2

Μπαρτσελόνα - Ρόμα 6-1

Ρόμα - Αταλάντα 0-2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ