ΣΤΗΛΕΣ

Διαμαρτυρία για Βενγκέρ και σε... φορτηγό

Διαμαρτυρία για Βενγκέρ και σε... φορτηγό

Οι φίλαθλοι της Άρσεναλ βρήκαν ακόμα έναν τρόπο να διαμαρτυρηθούν για τη διαφαινόμενη παραμονή του Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ, χρησιμοποιώντας διαφήμιση σε φορτηγό!

Το έχουμε δει σε πανό κρεμασμένα στις κερκίδες, το έχουμε δει σε πλακάτ σε διαμαρτυρία έξω από το γήπεδο, το έχουμε δει ακόμα και να κρέμεται στην ουρά αεροπλάνων που περνούν πάνω από το "Έμιρεϊτς". Το μήνυμα εναντίον του Αρσέν Βενγκέρ βγαίνει σε πολλές μορφές, πλέον και σε καρότσα φορτηγού!

Ένας φίλαθλος της Άρσεναλ σκέφτηκε ακόμα έναν τρόπο για να δείξει την απόγνωση μερίδας των "κανονιέρηδων" σχετικά με τον Αλσατό τεχνικό και νοίκιασε τον διαφημιστικό χώρο ενός φορτηγού, για να γράψει το μήνυμά του.

Σε αυτό υπάρχει με μεγάλα γράμματα η φράση "είκοσι χρόνια στην Ευρώπη κι ακόμα περιμένουμε...", δίπλα από μία φωτογραφία τεχνικών που έχουν κατακτήσει το Champions League και εργάζονται στην Premier League, όπως ο Πεπ Γκουαρδιόλα κι ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Από κάτω υπάρχουν τα σκορ των φετινών αγώνων με την Μπάγερν για τη φάση των 16 της διοργάνωσης, οι δύο ήττες με 5-1 εντός κι εκτός έδρας, καθώς και η δήλωση του Βενγκέρ στη συνέντευξη Τύπου της ρεβάνς, όπου διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία του Χαράλαμπου Σιδηρόπουλου, παρά τον ταπεινωτικό αποκλεισμό των "κανονιέρηδων".

"Νομίζω ότι κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε και ήμασταν πραγματικά άτυχοι απόψε με κάποιες αποφάσεις του διαιτητή", είναι η φράση που τυπώθηκε κι αυτή στη διαμαρτυρία για τον 67χρονο προπονητή, που όλα δείχνουν ότι θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Λονδρέζους, παρά τις... οδηγίες που μοιράζονται για την καμπάνια "nonewcontract" ("όχι νέο συμβόλαιο").

Διαμαρτυρία για Βενγκέρ και σε... φορτηγό
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ