ΣΤΗΛΕΣ

Διαιτητής απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον... βοηθό του!

Διαιτητής απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον... βοηθό του!

Απίστευτο και όμως αγγλικό: Σε ματς ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, διαιτητής έδειξε κόκκινη κάρτα στον βοηθό του όταν εκείνος τον έβρισε μετά από υπόδειξη πέναλτι. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η αναμέτρηση μεταξύ της Μπάρτον Στάσεϊ και της Κλάτφορντ Αρμς για την Andover District Sunday League θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην ιστοριά του ποδοφαίρου καθώς κατά τη διάρκειά της λογομάχησαν ο διαιτητής και ο βοηθός του.

Το... κακό έγινε όταν ο διαιτητής Τόνι Γουέλς σφύριξε πέναλτι υπέρ της γηπεδούχου ομάδας (ήταν και η τελική νικήτρια με 5-0), με τον βοηθό διαιτητή Τζον Σμιθ να αμφισβητεί ανοιχτά την απόφασή του.

"Διαιτητή, δεν υπάρχει πέναλτι, τι στο διάβολο κάνεις, είσαι ηλίθιος, ντροπή σου!", φώναξε ο βοηθός διαιτητή σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Sunday Telegraph", με τον άρχοντα του αγώνα να μη το πολυσκέφτεται και να τον στέλνει πρόωρα στα αποδυτήρια!

Διαιτητής απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον... βοηθό του!

"Δε τον προσέβαλα, του είπα μόνο πως θα έπρεπε να ντρέπεται. Ο Γουέλς ήρθε προς το μέρος μου και μου είπε να δώσω τη σημαία σε κάποιον άλλο και να αποχωρησω από τον αγωνιστικό χώρο", δήλωσε στην εφημερίδα "People" ο βοηθός διαιτητή της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ