ΣΤΗΛΕΣ

Διαιτητής έριξε κουτουλιά σε τερματοφύλακα!

Διαιτητής έριξε κουτουλιά σε τερματοφύλακα!

Το είδαμε κι αυτό στην Σερβία! Διαιτητής στους τελικούς του πρωταθλήματος Futsal, έριξε κουτουλιά σε τερματοφύλακα της ομάδας που απλά διαμαρτυρήθηκε. Δείτε το video...

Έχουμε δει εκατοντάδες φορές, ποδοσφαιριστές να ξεφεύγουν και να μετατρέπουν τον αγωνιστικό χώρο σε ρινγκ. Έχουμε δει χιλιάδες φορές, οπαδούς-χούλιγκαν να καταστρέφουν γήπεδα.

Διαιτητή όμως να βαράει ποδοσφαιριστή, δεν το είχαμε ξαναδεί κι αν έχει συμβεί κάπου, σίγουρα αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα.

Η δουλειά του διαιτητή άλλωστε, είναι να ελέγχει το ματς, να προσπαθεί να διατηρεί το ήρεμο κλίμα και να τιμωρεί όποιον ξεφεύγει και πάει να χαλάσει έναν αγώνα.

Στην προκειμένη περίπτωση πάντως, ο Σέρβος διαιτητής, Σάσα Στεφάνοβιτς, ξέχασε τον ρόλο του και έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα Εκονόματς-Μάρμπο, για τους τελικούς των πλέι οφ του πρωταθλήματος Futsal.

Συγκεκριμένα, οι αθλητές της Εκονόματς διαμαρτυρήθηκαν για μια κίτρινη κάρτα δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου και ο διαιτητής δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα, ρίχνοντας κουτουλιά στον τερματοφύλακα, Μίοντραγκ Αξεντίεβιτς.

Ο αθλητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως δεν έχει κάτι σοβαρό, ενώ σε βάρος του διαιτητή, ασκήθηκαν περιοριστικά μέτρα για 48 ώρες και όταν εκπνεύσει το χρονικό περιθώριο, η υπόθεση θα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Δείτε την επίμαχη φάση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ