ΣΤΗΛΕΣ

Δεν είναι... βαψομαλλιάς ο ΛεΜπρον Τζέιμς

Δεν είναι... βαψομαλλιάς ο ΛεΜπρον Τζέιμς

Ο Nick Castemanos έχει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον κόσμο: να επιμελείται την κόμη ενός εκ των πιο διάσημων ανθρώπων στον πλανήτη. Τι είχε να πει για... την αποστολή του;

Εξαιρουμένων δυο παικτών (των Matthew Dellavedova και Joe Harris) ο Nick Castemanos επιμελείται το... look όλων των Cavaliers, με τη δουλειά να ξεκίνησε από τον LeBron James, τον Οκτώβριο του 2010. Η ιστορία πήγε ως εξής: ο Dorell Wright συνέστησε τον "καλλιτέχνη" στον Dwyane Wade και εκείνος έκανε τις συστάσεις με τον LeBron James, αλλά και όσους χρειάζονταν ένα κούρεμα, όταν βρίσκονταν στο Miami. Από τα χέρια του, έχουν περάσει οι Kobe Bryant και Spike Lee μεταξύ πολλών άλλων.

Ο King ωστόσο, έγινε η αιτία που ο 29χρονος κομμωτής έχει ταξιδέψει παντού, για να είναι μαζί με τον καλύτερο πελάτη του. Παρεμπιπτόντως, φτιάχνει και τους υπόλοιπους, ενώ όταν επέστρεψε ο James στο Cleveland του πρότεινε να μετακομίσει και εκείνος στο Akron. "Δεν του είπα αμέσως "ναι" ή "όχι". Η μητέρα του όμως, μου είπε πως "το καλό που σου θέλω είναι να του πεις "ναι".

Δεν είναι... βαψομαλλιάς ο ΛεΜπρον Τζέιμς

"Στην αρχή ήμουν λίγο αγχωμένος, αλλά ο ΛεΜπρον ήταν πολύ άνετος και καλόβολος" εξήγησε στο Yahοo!Sports πριν λίγες ώρες, για να προσθέσει "είναι από τους τύπους που βαριούνται αφόρητα να πηγαίνουν στο κομμωτήριο. Τον ενδιαφέρει το μούσι του. Εκεί είναι απαιτητικός, αλλά αφήνει το κεφάλι του σε εμένα. Θα σας πω ότι είναι το πιο δύσκολο κούρεμα που κάνω, γιατί πρέπει να είμαι σωστός. Τόσα μάτια τον βλέπουν. Χρειάζεται χρόνος για να τακτοποιήσω κάτι... εξογκώματα που έχει γύρω από το πιγούνι. Συνήθως χρειάζομαι 50 λεπτά, ενώ συχνά μου βάζει προκλήσεις".

Για κάθε ώρα απασχόλησης, χρεώνει 75 δολάρια και επισκέπτεται τους πελάτες, στο χώρο τους. Αποκάλυψε πως μια φορά, ο Kendrick Perkins του έδωσε 800 δολάρια για να κουρέψει τον ίδιο και τους φίλους του. "Είναι ο πιο cool τύπος του πλανήτη", σχολίασε ο αρτίστας, που άφησε την... πιο δύσκολη ερώτηση για το τέλος. Βάφει τα μαλλιά του ο King, γιατί παραείναι έντονη η γραμμή γύρω από το κεφάλι του; "Όχι. Δεν χρησιμοποιούμε τίποτα. Όλοι έχετε αυτήν την ιδέα, αλλά... είναι τα μαλλιά του. Τα λέω και δεν με πιστεύουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ