ΣΤΗΛΕΣ

Αυτός ο Χουλκ δεν παίζεται!

ST. PETERSBURG, RUSSIA - MAY 04: Hulk of FC Zenit St. Petersburg celebrates a goal during the Russian Football League Championship match between FC Zenit St. Petersburg and FC Alania Vladikavkaz at the Petrovsky stadium on May 4, 2013 in St. Petersburg, Russia. (Photo by Mike Kireev/Epsilon/Getty Images)
ST. PETERSBURG, RUSSIA - MAY 04: Hulk of FC Zenit St. Petersburg celebrates a goal during the Russian Football League Championship match between FC Zenit St. Petersburg and FC Alania Vladikavkaz at the Petrovsky stadium on May 4, 2013 in St. Petersburg, Russia. (Photo by Mike Kireev/Epsilon/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Χουλκ δεν έχει αντίπαλο όσον αφορά στη σωματική δύναμη. Απόδειξη το τελευταίο εντυπωσιακό video που έβγαλε στη δημοσιότητα η Ζενίτ!

Με δεδομένο πως πριν τρία χρόνια δαπάνησε 60.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την Πόρτο, η Ζενίτ αναζητεί ολοένα και πιο εντυπωσιακούς τρόπους για να αξιοποιήσει τον Χουλκ και η τελευταία της έμπνευση έχει να κάνει με την δημιουργία videos που προβάλλονται μέσω της επίσημου καναλιού του συλλόγου στο Youtube και έχει τίτλο "Hulk Smash".

Σε αυτά μεγάλος πρωταγωνιστής είναι ο 28χρονος Βραζιλιάνος σέντερ φορ ο οποίος "τρελαίνει" το κοινό με τις υπερφυσικές του δυνάμεις, με την τεχνολογία να "δίνει χέρι βοηθείας" για να γίνει αυτό.

Στο πρώτο video που κυκλοφόρησε είδαμε τον Χουλκ να τρυπάει τα δίχτυα με σουτ-δυναμίτη και να υποχρεώνει τον αντίπαλο γκολκίπερ να "πετάξει" πίσω από αυτά ενώ στο δεύτερο έβαλε ακόμα περισσότερη δύναμη στο σουτ καθώς το αποτέλεσμα ήταν να... διαλυθεί η μπάλα!

Επειδή όμως ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο η Ζενίτ δημοσίευσε και τρίτο video, που είναι ακόμα πιο ξεκαρδιστικό. Σε αυτό βλέπουμε τον Χουλκ να ακουμπάει το ένα του πόδι στον πάγκο για να δέσει τα κορδόνια του και να τον σηκώνει παρότι στην αλλη πλευρά κάθεται ένας συμπαίκτης του! Κοινώς έκανε τον πάγκο τραμπάλα...

Ο Χουλκ σηκώνει τον πάγκο

O Χουλκ διαλύει τη μπάλα

Ο άπιαστος κεραυνός του Χουλκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ