ΣΤΗΛΕΣ

Αυτός είναι ο "προπονητής της χρονιάς"!

Αυτός είναι ο "προπονητής της χρονιάς"!

Ο Σέρχιο Ραμίρες είδε τον διαιτητή να τον αποβάλλει αλλά βρήκε τον τρόπο να δίνει οδηγίες στους παίκτες του: ανέβηκε στην οροφή του σταδίου και χρησιμοποίησε έναν κώνο κυκλοφορίας (video)!

Κάποιες φορές στη ζωή ίσως χρειαστεί να παραβιάσεις κάποιους κανόνες και ο Σέρχιο Ραμίρες αποτελεί κλασικό παράδειγμα αυτής της άποψης. Ο τεχνικός της Guarani de Palhoca αποβλήθηκε από τον διαιτητή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Figueirense για το Campeonato Catarinense και προκειμένου να επικοινωνεί με τους παίκτες του βρήκε μία άκρως εντυπωσιακή λύση...

Αυτή περιελάμβανε αρκετό ρίσκο, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να σκαρφαλώνει στην οροφή του σταδίου και από εκεί να αρχίσει να φωνάζει δυνατά προς τους παίκτες του χρησιμοποιώντας έναν κώνο κυκλοφορίας, ο οποίος μάλιστα -λόγω υπερβάλλοντος ζήλου- γλίστρησε από το χέρι του και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο!

Για την ιστορία, η "ευρεσιτεχνία" από πλευράς Ραμίρες έφερε αποτελέσματα, με την ομάδα του να σκοράρει στο φινάλε με τον Alex Maranhao και να κερδίζει τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ