ΣΤΗΛΕΣ

Αυτό θα πει αγάπη για τη Ρόμα!

Αυτό θα πει αγάπη για τη Ρόμα!

Ο Αλεσάντρο Φλορέντσι δεν άντεξε να δει το κρίσιμο πέναλτι του Μίραλεμ Πιάνιτς με το σκορ στο Ρόμα-Λεβερκούζεν να είναι στο 2-2 και γύρισε την πλάτη. Δείτε το τρομερό σκηνικό (video).

Ρόμα και Λεβερκούζεν προσέφεραν ένα ακόμα θεαματικό παιχνίδι στους φίλους της "στρογγυλής Θεάς" καθώς μετά την χορταστική ισοπαλία με 4-4 στην Γερμανία, αυτή τη φορά σημείωσαν μαζί πέντε γκολ στο "Olimpico".

Η σκηνή πάντως που έκλεψε την παράσταση έλαβε χώρα δέκα λεπτά πριν το φινάλε, με τον Πιάνιτς να ετοιμάζεται να εκτελέσει πέναλτι για τη Ρόμα με το σκορ στο 2-2 (το οποίο είχε κερδίσει ο Σαλάχ από τον Τοπράκ ο οποίος αποβολήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα) και τον Αλεσάντρο Φλορέντσι να μην αντέχει την πίεση και να κοιτάζει από την άλλη πλευρά στην αγκαλιά ενός ανθρώπου από το προπονητικό τιμ των Ρωμαίων.

Η επιλογή του μάλιστα αυτή αποδείχτηκε γούρικη καθώς ο Βόσνιος εκτέλεσε από την άσπρη βούλα και χάρισε τη νίκη με 3-2 στην ομάδα του Ρούντι Γκαρσία, με τον Φλορέντσι να "σηκώνεται στον αέρα" από τον πανηγυρισμό του ανθρώπου της Ρόμα με τον οποίο ήταν αγκαλιασμένο την ώρα της εκτέλεσης.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ