ΣΤΗΛΕΣ

Αυτή είναι η πιο αξιαγάπητη οπαδός των ευρωπαϊκών γηπέδων!

Αυτή είναι η πιο αξιαγάπητη οπαδός των ευρωπαϊκών γηπέδων!

Ποιός είπε ότι "καλή εξέδρα" κάνουν μόνο οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί; Η Αλκορκόν ανέθεσε αυτό το ρόλο στην 4χρονη Πάουλα ενόψει του ντέρμπι με την Λεγκανές και εκείνη έδωσε μία μοναδική "παράσταση". Απολαύστε την!

Η Αλκορκόν αντιμετώπιζε στις 17 Απριλίου την Λεγκανές στο τοπικό ντέρμπι των δύο ομάδων για την δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος και βρήκε έναν εκπληκτικό τρόπο για να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές της ενόψει του σπουδαίου αγώνα.

Αυτή είναι η πιο αξιαγάπητη οπαδός των ευρωπαϊκών γηπέδων!

Αυτός ήταν να προσλάβει την μικρή Πάουλα για να παίξει το ρόλο της συντονίστριας στις εξέδρες (!), με την γλυκύτατη 4χρονη φίλη της ομάδας να παίρνει το μεγάφωνο και να οργανώνει την εξέδρα πριν την έναρξη του αγώνα αλλά και να κάνει το ίδιο και στα αποδυτήρια, λίγο πριν βγουν στο χορτάρι οι παίκτες της Αλκορκόν.

Όσο για το αν αυτή η πρωτοβουλία απέδωσε καρπούς; Το φινάλε του ματς βρήκε τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-0, με την Πάουλα να έχει πετύχει απόλυτα στην αποστολή της και να ανανεώνει το ραντεβού της με οπαδούς και παίκτες σε κάποιο από τα προσεχή εντός έδρας ματς της ομάδας...

The most adorable supporter ever Four-year-old Paula leads supporters and the team in a pre-game chant #TheBeautifulGame

A video posted by Football Soccer Futbol ⚽️ (@rldesignz) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ