ΣΤΗΛΕΣ

Αυτά τα κάνει ο Βιγιαφάνες;

Αυτά τα κάνει ο Βιγιαφάνες;

Η μικρή Βάσια τρέλανε με την τεχνική της και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας μας. Όταν ξεκινήσει τις ποδιές... ξεχνάει να τις σταματήσει (VIDEO).

Ο Λούκας Βιγιαφάνες αποτελεί το νέο μεγάλο αστέρι του Παναιτωλικού και άπαντες περιμένουν από τα δικά του πόδια οι φίλοι της ομάδας να δουν το κάτι παραπάνω, αυτή την... γλύκα που έχουν οι βιρτουόζοι της μπάλας με το τόπι στα πόδια.

Να όμως που υπάρχει και ένα κορίτσι δέκα ετών, που αν έκανε διαγωνισμό με τον 23χρονο Αργεντινό για το ποιος μπορεί να κάνει τις περισσότερες ποδιές, θα του δημιουργούσε ένα μικρό προβληματάκι.

Ο λόγος; Διότι απλά "μιλάει" στην "στρογγυλή Θεά" και ξέρει να την μεταχειρίζεται με τρόπο που ελάχιστοι μπορούν. Η μικρή Βάσια Γιαννακά θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας μας και πριν γίνει δέκα ετών έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, έχοντας αγωνιστεί σε μεγάλα τουρνουά.

Η μικρή Αγρινιώτισσα υποστηρίζει τον Παναιτωλικό και ζήτησε να γνωρίσει από κοντά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και να φωτογραφηθεί μαζί τους. Την υποδέχτηκαν με χαρά στο EMILEON, της ζήτησαν να δείξει τις αρετές της και εκείνη δεν τους χάλασε το χατίρι...

Δείτε την και θα καταλάβετε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ