ΣΤΗΛΕΣ

Ασύλληπτο βίντεο ρέφερι στο Ζενίτ - Λούμπε

Ασύλληπτο βίντεο ρέφερι στο Ζενίτ - Λούμπε

Η Ζενίτ Καζάν επιβλήθηκε με 3-0 σετ επί της Λούμπε Τσιβιτανόβα στον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος συλλόγων, όμως η φάση στο 25-25 θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια. (VIDEO)

Μπορεί η Λούμπε Τσιβιτανόβα να της έβαλε δύσκολα όμως η Ζενίτ Καζάν κατάφερε να κατακτήσει ακόμα ένα τρόπαιο. Η ομάδα του Αλέκνο επιβλήθηκε με 3-0 σετ (27-25, 25-22, 25-22) και κατέκτησε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλήματος συλλόγων.

Από το παιχνίδι υπάρχουν πολλές φάσεις για να θυμάται κανείς, όμως μία θα μείνει σίγουρα στη μνήμη όλων για πολλά χρόνια.

Η Λούμπε είχε σετ μπολ στο πρώτο σετ με τον Κρίστενσον να σερβίρει με το σκορ στο 25-24 στέλνοντας την μπάλα στο φιλέ. Στην αμέσως επόμενη ο Αμερικανός πασαδόρος επέλεξε να παίξει πρώτο χρόνο με τον Καντελάρο η μπάλα βρήκε στο φιλέ και σύμφωνα με τον πρώτο διαιτητή κατέληξε άουτ. Ο κεντρικός της Λούμπε είπε αμέσως στον προπονητή του, Μεντέι, να ζητήσει βίντεο ρέφερι και εκείνο δικαίωσε τον διαιτητή.

Ασύλληπτο βίντεο ρέφερι στο Ζενίτ - Λούμπε

Μόνο που όπως θα δείτε τόσο στην ακριβώς από πάνω φωτογραφία, αλλά και στο βίντεο που ακολουθεί η μπάλα δεν βρήκε την πλάγια γραμμή για χιλιοστά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ