ΣΤΗΛΕΣ

Ασύλληπτο Ρεκόρ Γκίνες από 6χρονο Ινδό!

Ασύλληπτο Ρεκόρ Γκίνες από 6χρονο Ινδό!

Ο 6χρονος Ινδός, Ομ Σουαρούπ Γκοουόντα, μπήκε στα Ρεκόρ Γκίνες, περνώντας κάτω από 36 αυτοκίνητα (!) με τα skates του. Για να μετρήσει, δεν έπρεπε να ακουμπήσει καθόλου στο έδαφος με τον κορμό ή τα χέρια (VIDEO).

Έκανε τους γονείς του υπερήφανους και ο ίδιος θα το να το λέει για μια ζωή. Δεν είναι, δα, το πιο απλό πράγμα στο κόσμο να πετυχαίνεις κάτι που μπαίνει στα Ρεκόρ Γκίνες. Ειδικά, δε, αν απαιτεί προσπάθεια και ο 6χρονος Ινδός, Ομ Σουαρούπ Γκοουόντα, σίγουρα μόχθησε πολύ γι' αυτό που κατάφερε να πετύχει.

Ασύλληπτο Ρεκόρ Γκίνες από 6χρονο Ινδό!

Εκτός αν θεωρεί κάποιος ότι είναι εύκολο να περάσεις κάτω από 36 αυτοκίνητα (!) με τα skates χωρίς να ακουμπήσεις καθόλου τον κορμό ή τα χέρια στο έδαφος. Χρειαζόταν την κατάλληλη φόρα, το ανάλογο άνοιγμα ποδιών, βοηθούσαν βέβαια και τα λίγα εκατοστά του κορμιού του, με το Ρεκόρ να είναι γεγονός και να καταγράφεται επίσημα.

Ασύλληπτο Ρεκόρ Γκίνες από 6χρονο Ινδό!

"Αισθάνομαι πολύ υπερήφανος", είπε ο προπονητής του μικρού, ο οποίος κατέρριψε την επίδοση ενός συμπατριώτη του από το 2012, του μόλις πέντε ετών, Σρίγα Ρακές Ντεσπάντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ