ΣΤΗΛΕΣ

Ασύλληπτη γκολάρα του Ράρρα!

Ασύλληπτη γκολάρα του Ράρρα!

Ο Δημήτρης Ράρρας του Ελευθεριακού Liberta πέτυχε ένα απίθανο γκολ στο 4-2 επί της Μακρυνίτσας για το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΘ. Απολαύστε το και δεν θα χάσετε (VIDEO).

Από εκείνα τα γκολ που βάζεις και το λες μέχρι και στα τρισέγγονά σου, προσθέτοντας και λίγη επιπλέον... σάλτσα για τη νοστιμιά της ιστορίας. Διότι καλώς ή κακώς, τέτοια σουτ τα πιάνεις μια φορά στην καριέρα σου και περιμένεις να σου χαμογελάσει η τύχη και να δεις την μπάλα να αναπαύεται στο πλεχτό.

Ο Δημήτρης Ράρρας πιθανότατα δεν θα δώσει πολλές αφορμές στην ποδοσφαιρική του καριέρα για να γραφτούν μερικές αράδες για την αφεντιά του. Το σίγουρο είναι όμως ότι μας προσέφερε ένα από τα ωραιότερα γκολ που έχουμε παρακολουθήσει.

Στο 4-2 του Ελευθεριακού Liberta επί της Μακρυνίτσας για το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΘ, ο Ράρρας "μπουμπούνισε" το σουτ με το δεξί, η μπάλα πήρε αδιανόητα φάλτσα, χτύπησε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στο δεξί κάθετο, για να καταλήξει στα δίχτυα.

Όσο για τον γκολκίπερ της Μακρυνίτσας, απλά έβλεπε στωικά την πορεία της μπάλας προς το βάθος της εστίας του χωρίς να μπορέσει να κάνει πολλά πράγματα. Και τι να κάνει εδώ που τα λέμε. Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, τουλάχιστον να το απολαύσεις. Αυτό έκανε...

Φάτε μάτια ψάρια:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ