loading...
 

Ο "κάπτεν" που βάπτισε την κόρη του... Μπαρτσελόνα!

Το όνομα Μπαρτσελόνα έδωσε στη νεογέννητη κόρη του ο Σέμακ ελέω της νίκης της Ρούμπιν στο "Καμπ Νόου"

Ο "κάπτεν" που βάπτισε την κόρη του... Μπαρτσελόνα!

 
Απόδειξη η επιλογή του αρχηγού της Ρούμπιν να δώσει στη νεογέννητη κόρη του το όνομα της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα για να τιμήσει το ιστορικό αποτέλεσμα που έφερε μέσα στην Ισπανία, με τον 33χρονο άσο να δηλώνει:



"Αυτός είναι ένας όμορφος τρόπος για να διασφαλίσω ότι δεν θα ξεχάσω αυτή την αξιομνημόνευτη νίκη. Επιπλέον, αποδίδω κατά κάποιο τρόπο τιμή στο όμορφο ποδόσφαιρο που παίζουν", δήλωσε στην εφημερίδα "Sowjetski Sport" ο άσος του ρωσικού συλλόγου.



Να σημειωθεί πως η μικρή Μπαρτσελόνα είναι το τέταρτο παιδί στην οικογένεια Σέμακ (Μάγια, Σέμγιον και Ιβάν τα ονόματα των άλλων τριών παιδιών), με την κίνησή του αυτή να εντάσσεται σε ένα πλαίσιο όπου πολλοί άνθρωποι στη Ρωσία συνηθίζουν να δίνουν στα παιδιά τους ονόματα ενός διάσημου ατόμου ή ενός σημαντικού γεγονότος.

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

FOOTBALL LEAGUE | FOOTBALL LEAGUE 2 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

No money, no ball

Τα προβλήματα παραμένουν και δύο πρωταθλήματα εξακολουθούν να είναι στον... αέρα, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η αναστολή των πρωταθλημάτων της Football League και Football League 2

BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ | ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Το αιώνιο ντέρμπι ξεκίνησε... νωρίς

Ένταση στην κλήρωση των διαιτητών για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (12/2) που έβγαλε τους Σχινά, Γκόντα και Αναστόπουλο

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | ΧΙΓΚΙΝΣ

Παίκτες πληρωμένοι ποτέ... στημένοι

Κραυγή αγωνίας του πρόεδρου της FIFPro, Τόνι Χίγκινς αποκλειστικά στο Sport24.gr για την διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Καλεί τις ομάδες να πληρώνουν τους παίκτες τους, ενώ εξηγεί πως ο φόβος, ωθεί τους ποδοσφαιριστές σε ανώνυμες καταγγελίες!

ΒΑΛΒΕΡΔΕ | ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Feliz cumpleaños Don Ernesto!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γιορτάζει σήμερα τα 48α του γενέθλια και το Sport24.gr ανοίγει το λεύκωμα των αναμνήσεων του προπονητή των «ερυθρόλευκων». 24 φωτογραφικά κλικ που ξεκινούν από το 1983 και φτάνουν μέχρι το 2012 (φωτογραφίες & video)

ΦΙΛΕΡΗΣ | ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Ολυμπιακός... πάει σχολείο

Διπλό, που φέρνει κοντά την πρόκριση στους "8" αλλά και αποτελεί ένα επιτυχημένο διαγώνισμα για τον φετινό Ολυμπιακό, που από την αρχή της χρονιάς μοιάζει να ξαναπηγαίνει στο σχολείο για να μάθει πως χτίζεται μια ομάδα. Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Έτοιμο πλάνο, έχει ο Βγενόπουλος

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος φέρεται έτοιμος να βγάλει τον Παναθηναϊκό από το οικονομικό αδιέξοδο. Αν όντως έχει πλάνο πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα αφού η UEFA κάλεσε νωρίτερα το τριφύλλι να δώσει εξηγήσεις για χρωστούμενα στα οποία συμπεριλαμβάνεται χρέος για τη μεταγραφή Σισέ.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή