loading...
 

Κακά: "Παρθένος μέχρι τον γάμο"

Ο Βραζιλιάνος εκτιμά πως πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για όλους τους νέους

Κακά: "Παρθένος μέχρι τον γάμο"

 
Ο άσος της Μίλαν είναι πολύ δραστήριος στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν ίσχυε το ίδιο και στην κρεβατοκάμαρά του μέχρι πρότινος, όπως ο ίδιος αποκάλυψε.



Ο Βραζιλιάνος είναι πολύ αφοσιωμένος Ευαγγελιστής Χριστιανός και πιστεύει πως η αποχή από το σεξ μέχρι τον γάμο είναι το σωστό και προσπαθεί να περάσει αυτό το μήνυμα.



"Είμαι ένα σπουδαίο παράδειγμα", τονίζει ο μέσος των "ροσονέρι". "Η πλειοψηφία των ανθρώπων λένε πως μετά από τον γάμο δεν θέλουν να πάνε στο κρεβάτι με τον σύντροφό τους, καθώς πλέον δεν υπάρχουν επιθυμίες. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια, η σύζηγός μου είναι αυτή που αγαπώ και άξιζε την αναμονή".



"Πολλοί άνθρωποι έχουν ξαφνιαστεί και εκπλαγεί με εμένα, αλλά νομίζω πως είναι η καλύτερη απόφαση. Είμαι Ευαγγελιστής και πιστεύω σε αυτές τις αξίες. Εκτιμώ πως οι άνθρωποι πρέπει να προστατεύουν τους εαυτούς από το να κάνουν σεξ πριν τον γάμο. Ο καθένας φυσικά έχει την δική του άποψη, αλλά νομίζω πως άξιζε την αναμονή".



Ο Κακά έκανε αυτές τις δηλώσεις κατά την παραμονή του στην Βραζιλία για τις υποχρεώσεις της σελεσάο" στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αγωνίστηκε και στα δύο ματς με Βενεζουέλα και Κολομβία δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ η επιστροφή του για την Μίλαν θα γίνει την Κυριακή στο "Σαν Σίρο" με την Σαμπντόρια.
ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

FOOTBALL LEAGUE | FOOTBALL LEAGUE 2 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

No money, no ball

Τα προβλήματα παραμένουν και δύο πρωταθλήματα εξακολουθούν να είναι στον... αέρα, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η αναστολή των πρωταθλημάτων της Football League και Football League 2

BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ | ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Το αιώνιο ντέρμπι ξεκίνησε... νωρίς

Ένταση στην κλήρωση των διαιτητών για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (12/2) που έβγαλε τους Σχινά, Γκόντα και Αναστόπουλο

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | ΧΙΓΚΙΝΣ

Παίκτες πληρωμένοι ποτέ... στημένοι

Κραυγή αγωνίας του πρόεδρου της FIFPro, Τόνι Χίγκινς αποκλειστικά στο Sport24.gr για την διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Καλεί τις ομάδες να πληρώνουν τους παίκτες τους, ενώ εξηγεί πως ο φόβος, ωθεί τους ποδοσφαιριστές σε ανώνυμες καταγγελίες!

ΒΑΛΒΕΡΔΕ | ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Feliz cumpleaños Don Ernesto!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γιορτάζει σήμερα τα 48α του γενέθλια και το Sport24.gr ανοίγει το λεύκωμα των αναμνήσεων του προπονητή των «ερυθρόλευκων». 24 φωτογραφικά κλικ που ξεκινούν από το 1983 και φτάνουν μέχρι το 2012 (φωτογραφίες & video)

ΦΙΛΕΡΗΣ | ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Ολυμπιακός... πάει σχολείο

Διπλό, που φέρνει κοντά την πρόκριση στους "8" αλλά και αποτελεί ένα επιτυχημένο διαγώνισμα για τον φετινό Ολυμπιακό, που από την αρχή της χρονιάς μοιάζει να ξαναπηγαίνει στο σχολείο για να μάθει πως χτίζεται μια ομάδα. Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Έτοιμο πλάνο, έχει ο Βγενόπουλος

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος φέρεται έτοιμος να βγάλει τον Παναθηναϊκό από το οικονομικό αδιέξοδο. Αν όντως έχει πλάνο πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα αφού η UEFA κάλεσε νωρίτερα το τριφύλλι να δώσει εξηγήσεις για χρωστούμενα στα οποία συμπεριλαμβάνεται χρέος για τη μεταγραφή Σισέ.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή