ΣΤΗΛΕΣ

Αποβλήθηκε γιατί... αερίστηκε!

Αποβλήθηκε γιατί... αερίστηκε!

Το παιχνίδι της Järna SK με την Pershagen SK στη Σουηδία θα μείνει στην ιστορία γιατί ο Adam Lindin Ljungkvist αποβλήθηκε επειδή... αερίστηκε. Τι δήλωσαν ο θύτης (ποδοσφαιριστής) και το θύμα (διαιτητής) της... εκκένωσης.

Στη Σουηδία "γράφτηκε ιστορία" στο παιχνίδι της τρίτης κατηγορίας Järna SK με την Pershagen SK, όχι γιατί έγινε κάτι αξιομνημόνευτο σε επίπεδο αγωνιστικό, αλλά για τον λόγο της αποβολής του Adam Lindin Ljungkvist. Γιατί πιστεύετε ότι μπορεί να αποβλήθηκε;

α) έκανε σκληρό μαρκάρισμα

β) χτύπησε εκτός φάσης αντίπαλο

γ) συμμετείχε σε σύρραξη

δ) έβρισε τον διαιτητή

ε) αερίστηκε

Ναι, καλά καταλάβατε! Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα επειδή του... ξέφυγαν αέρια, στη διάρκεια του αγώνα. Ο διαιτητής, Dany Kako, δεν έδειξε να ανέχεται την... ιδιόμορφη οσμή που ακολουθούσε τον αριστερού οπισθοφύλακα, σε σημείο που του έδειξε άμεσα την κίτρινη κάρτα μόλις αντιλήφθηκε το γεγονός. " Είχα πρόβλημα με το στομάχι μου, γι αυτό απλά την... άφησα", ανέφερε σε δηλώσεις του ο θύτης (ή θύμα, εν τέλει;) της επίθεσης με αέρια στο παιχνίδι, για να εξηγήσει πως " με το που την άφησα, μου έδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Προφανώς έπαθα σοκ όταν κατάλαβα τι έγινε. Αυτό δεν έχει επαναληφθεί στο παρελθόν".

Φρόντισε μάλιστα να εξηγήσει πως " ρώτησα τον ίδιο τον διαιτητή αν είναι πρόβλημα που αερίστηκα και μου απάντησε πως δεν μου επιτρέπεται. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Μπορεί να πίστεψε ότι αερίστηκα στο χέρι μου και μετά του το έδωσα για να το μυρίσει για να δείξω την αντίθεσή μου σε όσα καταλόγιζε. Δεν είναι έτσι όμως".

Θέση για το φλέγον ζήτημα πήρε, επίσης, ο Kristoffer Linde, αντίπαλος επιθετικός, ο οποίος βρισκόταν κοντά στον χώρο του προβλήματος: " Είχα μια σχετική απόσταση από τον Adam Lindin Ljungkvist, αλλά άκουσα δυνατά τον ήχο της... κλανιάς. Το θυμάμαι χαρακτηριστικά. Είναι το πιο περίεργο πράγμα που μου έχει συμβεί σε όσα χρόνια παίζω ποδόσφαιρο".

Όσο για τον διαιτητή που έδωσε την πιο αναπάντεχη δεύτερη κίτρινη κάρτα στην ιστορία του αθλήματος; Δήλωσε πως " το εξέλαβα ως εσκεμμένη πρόκληση από την πλευρά του παίκτη. Το έκανε επίτηδες και είναι ανεπίτρεπτο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ