ΣΤΗΛΕΣ

Αποθέωση για Τσέρισεβ από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα!

Αποθέωση για Τσέρισεβ από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα!
© BPI / BAGU BLANCO

Η Μπαρτσελόνα ισοπέδωσε με 7-0 τη Βαλένθια όμως ο παίκτης που έγινε αντικείμενο... λατρείας από το κοινό του "Camp Nou" ήταν ένας παίκτης των "νυχτερίδων", ο Ντενίς Τσέρισεβ (video).

Ο Λουίς Σουάρες με τέσσερα γκολ και ο Λιονέλ Μέσι με τρία έκαναν "φύλλο και φτερό" την άμυνα της Βαλένθια το βράδυ της Τετάρτης ωστόσο το εντυπωσιακό είναι πως το πρόσωπο που γνώρισε την μεγαλύτερη αποθέωση από τους περίπου 60.000 φανς της Μπαρτσελόνα που βρέθηκαν στο "Camp Nou" ήταν παίκτης της ομάδας του Γκάρι Νέβιλ.

Αυτός ήταν ο Ντενίς Τσέρισεβ, ο οποίος αγωνίζεται εδώ και λίγο καιρό ως δανεικός στη Βαλένθια από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους οπαδούς των "μπλαουγκράνα" να μην έχουν ξεχάσει το κάζο του αποκλεισμού της "μισητής" Ρεάλ από το Copa del Rey ελέω της αντικανονικής συμμετοχής του Ρώσου winger απέναντι στην Κάντιθ και να το γιορτάζουν με την ψυχή τους.

Αποθέωση για Τσέρισεβ από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα!
© EPA

"Βάλτε μέσα τον Τσέρισεβ" ήταν η ιαχή που δονούσε το γήπεδο όταν ο παίκτης καθόταν στον πάγκο των "Los Che" και όταν στο 58' πέρασε στο ματς ως αλλαγή του Ζοάο Κανσέλο επικράτησε... πανδαιμόνιο! Το σύνθημα "Σε αγαπώ Τσέρισεβ" (""Cheryshev te quiero!") ακούστηκε αμέτρητες φορές κατά τη διάρκεια ενός πρωτοφανούς standing ovation και η αποθέωση ίσως να κρατούσε ακόμα περισσότερο αν δεν σκόραρε δευτερόλεπτα αργότερα ο Μέσι...

Δείτε την αποθέωση που γνώρισε ο Τσέρισεβ από το κοινό του "Camp Nou":

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ