ΣΤΗΛΕΣ

Αποσόβησε το γκολ, θα πληρώσει το χόρτο ο Χιτζ

Αποσόβησε το γκολ, θα πληρώσει το χόρτο ο Χιτζ
© BUNDESLIGA

Η καταστροφή του χόρτου από τον γκολκίπερ Χιτζ έδωσε τη νίκη στην Άουκσμπουργκ, αλλά η Κολωνία ζήτησε από τον Ελβετό τερματοφύλακα να πληρώσει την αποκατάσταση της ζημιάς!

Ο Μάρβιν Χιτζ έγινε διάσημος στην ποδοσφαιρική κοινή γνώμη της Ευρώπης, όταν αποδείχτηκε η μηχανορραφία του, που έδωσε τη νίκη με 1-0 στην Άουκσμπουργκ με 1-0 στην έδρα της Κολωνίας. Ο 28χρονος Ελβετός τερματοφύλακας έσκαψε με... τρόπο το χόρτο στο σημείο του πέναλτι, την ώρα που παρίστανε ότι διαμαρτυρόταν στον διαιτητή για την υπόδειξη του. Η παγίδα του έπιασε, αφού ο Γάλλος επιθετικός Μοντέστ αστόχησε επειδή δεν πάτησε καλά, με τον γκολκίπερ να αποκρούει και να διατηρεί το 0-0 στο 57'.

Το περιστατικό δεν έληξε εκεί, αφού σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Express η διοίκηση της Κολωνίας έστειλε στον Χιτζ το λογαριασμό για την καταστροφή του χλοοτάπητα, ύψους 122,92 ευρώ! Το σημείωμα φέρεται να υποστηρίζει πως το χόρτο έπαθε ζημιά και χρειάζεται μία λωρίδα τάπητα και δύο ώρες εξειδικευμένης εργασίας για να αποκατασταθεί...

Χρησιμοποιώντας την επίσημη σελίδα της Άουκσμπουργκ στο Facebook, ο Χιτζ σχολίασε χιουμοριστικά το δημοσίευμα: "Εάν ο λογαριασμός στάλθηκε με ένα... κλείσιμο του ματιού, τότε θα ήθελα να τον πληρώσω και να λάβω την απόδειξη, αν και πιστεύω ότι ο τεχνικός μας για τον αγωνιστικό χώρο, θα επιδιόρθωνε το χόρτο ακόμα πιο γρήγορα".

Επίσης, από την Κολωνία επιβεβαίωσαν εμμέσως την είδηση, τονίζοντας ότι τα χρήματα που θα πληρώσει ο Χιτζ, θα τα δωρίσουν σε ένα τοπικό νοσοκομείο Παίδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ