ΣΤΗΛΕΣ

Απολύθηκε γιατί έκανε στοματικό σεξ σε παίκτη!

Απολύθηκε γιατί έκανε στοματικό σεξ σε παίκτη!

Το πάρτι ανόδου που στήθηκε σε νυχτερινό κέντρο εξελίχτηκε σε ένα απίστευτο ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστές μία ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα και μία μασέρ. Διαβάστε το story.

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα "Blick όλα ξεκίνησαν από την επιθυμία των ανθρώπων της Λέντζμπουργκ να γιορτάσουν την άνοδο της ομάδας στην τέταρτη κατηγορία κάνοντας μία μίνι γιορτή σε νυχτερινό κέντρο της Ζυρίχης.

Κάπου εκεί μπαίνει στην ιστορία η 41χρονη μασέρ της ομάδας (η εφημερίδα χρησιμοποιεί το φανταστικό όνομα "Κάρμεν") η οποία όχι μόνο ξέφυγε από τα συνηθισμένα καθήκοντα με τα οποία είναι επιφορτισμένη στην ομάδα αλλά έφτασε στο σημείο να κάνει... στοματικό σεξ σε έναν από τους ποδοσφαιριστές , τον 20χρονο "Jim" (και αυτό φανταστικό όνομα που χρησιμοποίησε το μέσο για ευνόητους λόγους).

Οι υπόλοιποι παίκτες, οι οποίοι είχαν περικυκλώσει το ζευγάρι την ώρα που επιδιδόταν σε ερωτικές περιπτύξεις, κατέγραψαν τα πάντα με τις κάμερες των κινητών τηλεφώνων τους, όμως κάποια στιγμή το video ξέφυγε από τις κλειστές πόρτες των αποδυτηρίων και έφτασε στα χέρια της διοίκησης.

Απολύθηκε γιατί έκανε στοματικό σεξ σε παίκτη!

Όταν μάλιστα ενημερώθηκε ο πρόεδρος για τα ερωτικά καμώματα που έλαβαν χώρα μέσα στην ομάδα δεν χρειάστηκε να το πολυσκεφτεί και απέλυσε την... άτακτη μασέρ, ενώ επέβαλε και χρηματικό πρόστιμο στους παίκτες.

"Η απόλυση αποφασίστηκε από το διοικητικό συμβούλιο. Τιμωρήθηκαν και οι παίκτες με πρόστιμο αλλά δεν μπορούσαμε να απολύσουμε τη μισή ομάδα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της, η απολυμένη μασέρ χαρακτήρισε τον εαυτό της ως το εξιλαστήριο θύμα σε όλη αυτή την ιστορία και κατήγγειλε με δηλώσεις της στην ίδια εφημερίδα πως κάτι της είχαν ρίξει στο... ποτό της.

Απολύθηκε γιατί έκανε στοματικό σεξ σε παίκτη!

"Είμαι ο αποδιοπομπαίος τράγος. Κάποιος έπρεπε να την πληρώσει και εγώ ήμουν το εύκολο θύμα. Είναι πολύ δυσάρεστο αυτό που συνέβη. Η γιορτή ξέφυγε πέρα από κάθε έλεγχο.

Έχω μία απόλυτη έλλειψη μνήμης για το τι συνέβη. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το τι έγινε αν και είχα πιει μόλις δύο ποτά. Μπορώ να καταλάβω ότι κάτι ανακατεύτηκε με το ποτό μου".

Σημειώνεται πως μετά αυτό το περιστατικό η 41χρονη "Κάρμεν" παραμένει χωρίς δουλειά και παρά το γεγονός ότι δέχτηκε πρόταση για συνεργασία από άλλους τέσσερις συλλόγους αποφάσισε να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της όσον αφορά στη σχέση της με το ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ