ΣΤΗΛΕΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τακτική με... ζελεδάκια!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τακτική με... ζελεδάκια!

Ο προπονητής της Λίνκολν βρήκε τη μαγική συνταγή για να κερδίσει την πρωτοπόρο της Vanarama Conference, Μπαρνέτ: έφτιαξε σύστημα χρησιμοποιώντας ζελεδάκια!

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Λίνκολν βίωσαν μία δυσάρεστη έκπληξη το περασμένο Σάββατο καθώς δεν εμφανίστηκε το πούλμαν της ομάδας και χρειάστηκε να κάνουν μόνοι τους το ταξίδι προς το Λονδίνο για το ματς με τη Μπαρνέτ, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν τους πτόησε καθόλου.

Λίγο πριν την έναρξη του ματς ο τεχνικός της Γκάρι Σίμπσον βρέθηκε στα αποδυτήρια χωρίς να έχει κάποιο πινακάκι με μαγνητάκια για να δείξει (όπως συνηθίζεται) στους παίκτες του το πώς θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο, όμως αυτοσχεδίασε με απίστευτο τρόπο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τακτική με... ζελεδάκια!

Πάνω σε ένα συρτάρι ντουλαπιού τοποθέτησε ζελεδάκια (!) για να δείξει στους παίκτες του το σύστημα 4-2-4 που θα ακολουθούσαν, και όπως φαίνεται έφερε γούρι αυτή η πρωτοβουλία, με τη Λίνκολντ να επικρατεί με 2-1 στην έδρα της πρωτοπόρου της κατηγορίας, Μπαρνέτ.

"Εάν συνεχίσουμε να νικάμε θα κάνω οτιδήποτε χρειαστεί", δήλωσε ο Σίμπσον, με την τακτική με τα... ζελεδάκια να έχει προηγουμένως αποκαλυφθεί από τον επιθετικό της ομάδας Μπεν Τόμλινσον, ο οποίος ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στο Twitter.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τακτική με... ζελεδάκια!

Σημειώνεται πως η τρομερή αυτή ιδέα ενθουσίασε και τους παίκτες της ακαδημίας της Λίνκολν, οι οποίοι ακολούθησαν και αυτοί σύστημα με ζελεδάκια όπως "μαρτύρησε" η φωτογραφία που ανέβασε στα social media ο προπονητής τους, Μάθιου Πετς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ