ΣΤΗΛΕΣ

Απίστευτο "γλέντι" στον Μπαλοτέλι

Απίστευτο "γλέντι" στον Μπαλοτέλι

Η νέα χαμένη ευκαιρία του Μπαλοτέλι και το γεγονός πως παραμένει ακόμα... άσφαιρος, έφερε και ένα κύμα "τιτιβισμάτων" για την εκτελεστική ικανότητά του με την φανέλα της Λίβερπουλ.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι αγνοεί το γκολ στην Premier League με την φανέλα της Λίβερπουλ. Όσο και αν προσπαθεί, ακόμα παραμένει... άσφαιρος και δεν ήθελαν πολλοί να τον περιλάβουν διάφοροι και μέσω twitter να στήσουν ένα "παρτι" με σωρεία "τιτιβισμάτων" για τα όσα ΔΕΝ έχει κάνει ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Έχει δώσει δικαιώματα εδώ που τα λέμε, μιας και έχει δυο δεκάδες προσπαθειών προς την (εκάστοτε) αντίπαλη εστία, αλλά το δίχτυ ακόμα δεν έχει κουνήσει από μέσα. Στα τελευταίαα 20 παιχνίδι της Premier League έχει 39 σουτ, 1 γκολ και 0 ασίστ.

Κανένας παίκτης στην Ευρώπη από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα δεν έχει περισσότερα σουτ (19) από τον Μπαλοτέλι χωρίς να πετύχει. γκολ. Τα δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς γκολ είναι η μεγαλύτερη περίοδος ξηρασίας του Ιταλού από το 2012 όταν ήταν στην Μάντσεστερ Σίτι (12 παιχνίδια).

Στον αγώνα με την ΚΠΡ, όπου εντέλει οι "ρεντς" κατάφεραν να νικήσουν με 2-3 στο 95', έχασε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία, αστοχώντας από κοντινή απόσταση και με τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο, με τα "τιτιβίσματα" να σκάνε το ένα μετά το άλλο.

Διαβάστε και θα καταλάβετε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ