ΣΤΗΛΕΣ

Απίστευτη γκάφα σε match point στο μεικτό!

Απίστευτη γκάφα σε match point στο μεικτό!

Μια απίστευτη χαμένη ευκαιρία για να προκριθούν στα ημιτελικά του μεικτού του Australian Open, είχαν οι Αντρέα Χλαβάτσκοβα και Εντουάρντ Ροζέρ-Βασελίν. Δείτε και θα καταλάβετε τι συνέβη. (VIDEO)

Οι Αντρέα Χλαβάτσκοβα και Εντουάρντ Ροζέρ-Βασελίν ήταν έτοιμοι να προκριθούν στα ημιτελικά του μεικτού του Australian Open, αλλά μια μεταξύ τους ασυνεννοησία έφερε το λάθος και μάλιστα στο τέλος χάθηκε και το ματς. Τέτοιο "δώρο" δεν θα το περίμεναν με τίποτα οι Μακάροβα και Σοάρες, οι οποίοι προκρίθηκαν με τρόπο ανέλπιστο.

H Χλαβάτσκοβα ετοιμαζόταν να κάνει smash σε match point, όμως ο συμπαίκτης θεώρησε σωστό να μπει μπροστά για να τελειώσει εκείνος την επίθεση. Τι συνέβη; Έφυγε η ρακέτα από τα χέρια της Χλαβάτσκοβα και χτύπησε στο φιλέ προτού σκάσει το μπαλάκι κάτω, με αποτέλεσμα η chair umpire του αγώνα να δώσει τον πόντο στην αντίπαλη ομάδα.

Ο Γάλλος είχε ένα αμήχανο χαμόγελο, αλλά η συμπαίκτριά του δεν γέλασε καθόλου και ήταν εμφανώς απογοητευμένη και εκνευρισμένη. Μάλιστα, έχασαν τρία match points και οι αντίπαλοι πήραν τη νίκη-πρόκριση με 2-1 σετ (6-2, 4-6, 13-11).

Δείτε τι συνέβη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ