ΣΤΗΛΕΣ

Απαγορεύεται το... κρασί!

Απαγορεύεται το... κρασί!

Η Βαλένθια έχει εκκινήσει εξαιρετικά στη φετινή Πριμέρα Ντιβισιόν, βγήκε να το γιορτάσει αλλά ο τεχνικός της, Νούνο Εσπίριτο, δε χαλαρώνει τους προβλεπόμενους περιορισμούς.

Η Βαλένθια έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στη φετινή Πριμέρα Ντιβισιόν, έχοντας συγκεντρώσει συνολικά επτά βαθμούς και ευρισκόμενη στη δεύτερη θέση της συνολικής κατάταξης, με την ομάδα να βγαίνει για φαγητό προκειμένου να το γιορτάσει αλλά τον τεχνικό των "νυχτερίδων", Νούνο Εσπίριτο Σάντο, να μη ξεφεύγει από το... πρωτόκολλο.

Τα έξοδα του τραπεζιού πληρώθηκαν από τα πρόστιμα που επέβαλλε ο άλλοτε βοηθός τεχνικού του Ζεζουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, στους ποδοσφαιριστές του. Το γεύμα που παρατέθηκε στην ανατολική πλευρά της πόλης περιελάμβανε παέγια τόνου, συνοδεία αβοκάντο, αλλά όταν έφτασε το... κρασί ο προπονητής της Βαλένθια έγινε έξαλλος.

Το απαγόρευσε και διέταξε τους σερβιτόρους να απομακρύνουν τα μπουκάλια κρασιού από όλα τα τραπέζια. Τουλάχιστον γλίτωσαν κάποιο ποσό από το συνολικό λογαριασμό οι ποδοσφαιριστές της Βαλένθια που είχαν αργήσει στις προπονήσεις.

πηγή: O jogo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ