ΣΤΗΛΕΣ

Αντσελότι: "Δεν μπορώ να ελέγξω το φρύδι μου"

Αντσελότι: "Δεν μπορώ να ελέγξω το φρύδι μου"

Το... φρύδι του Κάρλο Αντσελότι μοιάζε να έχει τη δική του υπόσταση κάθε φορά που μιλάει ο Ιταλός τεχνικός, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος!

Κάτοχος πέντε Champions League ως παίκτης και προπονητής, αλλά στις συνεντεύξεις Τύπου του Κάρλο Αντσελότι την παράσταση δεν κλέβουν οι επιτυχίες του, αλλά τα... φρύδια του.

Συγκεκριμένα, το ένα εξ αυτών, το αριστερό του, το οποίο συχνά πυκνά... ανασηκώνεται και αλλάζει τις εκφράσεις του Ιταλού τεχνικού.

"Δεν μπορώ να ελέγξω το φρύδι μου. Μερικές φορές, όταν βλέπω συνέντευξή μου, μένω έκπληκτος για το φρύδι μου που σηκώνεται ανεξέλεγκτα. Δεν υπάρχει αιτία πίσω από αυτό, δεν υπάρχει κάποιο ατύχημα", παραδέχθηκε ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου σε δηλώσεις του στο " Goal.com".

Στη συνέχεια, σχολίασε παλαιότερες δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος τον είχε αποκαλέσει "μεγάλη αρκούδα" και "χαριτωμένο τύπο". "Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Νομίζω ότι αυτό που θέλεις να δείξεις σε μία σχέση είναι ο χαρακτήρας σου. Είμαι ήσυχος και ψύχραιμος, ίσως επειδή ποτέ δεν είχα εξαγριωμένους ανθρώπους γύρω μου. Ο πατέρας μου ήταν ψύχραιμος, ο πρώτος δάσκαλός μου ήταν ψύχραιμος, ο πρώτος προπονητής μου ήταν ψύχραιμος. Δεν ξέρω εάν αυτός ο χαρακτήρας είναι καλός για προπονητής, αλλά αυτό έχω να δείξω. Πρέπει να είμαι ειλικρινής με τους παίκτες και με τον σύλλογο".

Υπάρχουν στιγμές, πάντως, που ακόμα και ο Αντσελότι δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά του, αλλά ο 57χρονος τεχνικός υποστηρίζει ότι προσπαθεί να αποκρύπτει την οργή του μπροστά στην ομάδα, ώστε να τους μιλήσει λογικά όταν ο θυμός υποχωρήσει.

"Μερικές φορές κλοτσάω τον καναπέ όταν είμαι εκνευρισμένος, αλλά τώρα προτιμώ να παραμείνω ήσυχος. Προτιμώ να μην μιλάω στους παίκτες εάν είμαι εκνευρισμένος. Προτιμώ να μιλάω την επόμενη μέρα, όταν όλοι θα είμαστε πιο ψύχραιμοι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ