ΣΤΗΛΕΣ

Αντιμέτωπος με τιμωρία ο Λίντεγκααρντ λόγω προκλητικής φωτογραφίας

Αντιμέτωπος με τιμωρία ο Λίντεγκααρντ λόγω προκλητικής φωτογραφίας
2015 AMA SPORTS PHOTO AGENCY

Η απάντηση του Άντερς Λίντεγκααρντ στον Γουέιν Ρούνεϊ ήρθε με τη μορφή μιας προκλητικής φωτογραφίας και πλέον είναι αντιμέτωπος με τιμωρία από την αγγλική ομοσπονδία.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ την προηγούμενη βδομάδα έδωσε συνέντευξη σε αγγλικό περιοδικό λέγοντας πως ο πρώην συμπαίκτης του, ο Άντερς Λίντεγκααρντ είναι ενοχλητικός και η απάντηση του Δανού τερματοφύλακα ίσως του επιφέρει "βαριά καμπάνα" από την αγγλική ομοσπονδία.

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ρωτήθηκε με ποιον δεν θα ήθελε να "μείνει" σε ασανσέρ απαντώντας: "Με τον Λίντεγκααρντ. Είναι ενοχλητικός".

Η απάντηση του Λίντεγκααρντ ήρθε με τη μορφή φωτογραφίας την οποία ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αντιμέτωπος με τιμωρία ο Λίντεγκααρντ λόγω προκλητικής φωτογραφίας

Κάτω από τη φωτογραφία έγραψε: "Γι' αυτό δεν θες να μείνεις σε ασανσέρ μαζί μου φίλε μου;"

Πλέον αντιμετωπίζει τιμωρία από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία καθώς δεν ανέχεται αναρτήσεις που προσβάλουν ή είναι απρεπείς ή δυσφημίζουν το άθλημα. Τιμωρία δυο αγωνιστικών και 21.000 ευρώ είχε επιβληθεί στον αμυντικό της Στόουκ, Ρόμπερτ Χατ επειδή είχε "ανεβάσει" φωτογραφίες ανθρώπων σε άσεμνες στάσεις, όπως και στον Κάρλτον Κόουλ είχε επιβληθεί πρόστιμο 28.000 ευρώ λόγω επίθεσης σε οπαδό αντίπαλης ομάδας μέσω μέσων μαζικής δικτύωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ