ΣΤΗΛΕΣ

Αντιδράσεις για την ήττα του Φελπς από... καρχαρία

Αντιδράσεις για την ήττα του Φελπς από... καρχαρία

Ο Μάικλ Φελπς έχασε απ' τον τον λευκό καρχαρία, αλλά μία κίνηση του τηλεοπτικού δικτύου "Discovery Channel" προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του κοινού για το κατά πόσο δίκαιη ήταν η κούρσα. (VIDEO)

Ο Μάικλ Φελπς δέχθηκε την πρό(σ)κληση να κολυμπήσει απέναντι σε έναν λευκό καρχαρία. Ωστόσο η κούρσα ήταν εντελώς άνιση. Με μέγιστη ταχύτητα τα 56 χιλιόμετρα ανά ώρα, ο επιβλητικός αντίπαλός του είχε το ξεκάθαρο αβαντάζ.

Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και ο Αμερικανός Ολυμπιονίκης γνώρισε την ήττα, αφού τερμάτισε δύο δευτερόλεπτα μετά τον... κολυμβητή που βρισκόταν στη διπλανή διαδρομή. Παρ' όλα αυτά, η ήττα του Φελπς προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του κοινού εξαιτίας της απόφασης του Discovery Channel, που είχε αναλάβει την παραγωγή για χάρη της Shark Week, να χρησιμοποιήσει καρχαρία φτιαγμένο σε ηλεκτρονικό υπολογιστή!

Αυτό είχε ως συνέπεια το τελικό αποτέλεσμα να είναι εξαρτημένο από τα στοιχεία που μπήκαν στη βάση δεδομένων. Αριθμοί που ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα φυσικά, αλλά προερχόμενοι από έρευνες. Απ' την πλευρά του, ο Φελπς δεν έδειξε να ενοχλείται ιδιαίτερα απ' την ήττα του, ζητώντας ρεβάνς σε πιο... ζεστά νερά.

Δείτε σε VIDEO την κούρσα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ