ΣΤΗΛΕΣ

Άλλαξε τα ball boys της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο

Άλλαξε τα ball boys της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν ήταν ικανοποιημένος από την παρουσία των ball boys στο "θέατρο των ονείρων" και τα άλλαξε πριν την αναμέτρηση με την Λίβερπουλ.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο φημίζεται για τις πολλές... παραξενιές του και το γεγονός ότι θέλει να είναι όλα στην εντέλεια όταν αγωνίζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό φάνηκε και από την αλλαγή στα ball boys που έκανε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο Μουρίνιο υποστήριξε ότι δεν ήταν αρκετά γρήγορα και δεν είχαν ποδοσφαιρική αίσθηση για αυτό τα αντικατέστησε με νεαρούς παίκτες από τις ακαδημίες της ομάδας, για το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας απέναντι στη Λίβερπουλ(1-1).

Ο Μουρίνιο ήθελε η μπάλα να επιστρέφει πιο γρήγορα στους παίκτες του από τα ball boys, ειδικά όταν η ομάδα επιτίθεται και τελειώνει το παιχνίδι, γι’ αυτό και τα αντικατέστησε με παιδιά από την ακαδημία.

Σύμφωνα με πηγές μέσα από την ομάδα, ο Μουρίνιο θεωρεί πως οι νεαροί παίκτες καταλαβαίνουν την κρισιμότητα ορισμένων στιγμών, και η αλλαγή αυτή θα επιταχύνει το παιχνίδι σε κρίσιμα σημεία του ματς. Ακόμα πάντως, δεν είναι σίγουρο αν αυτή η αλλαγή θα ισχύει για όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ